xmiki Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Witam, jak dlugo powinna sie ladowac bateria w klocku 18c AEP na stadardowej ladowarce dolaczonej do zestawu? Mam instrukcje, tylko niestety pisana zuczkami japonskimi. Dziekuje za pomoc. Admina prosze o nie kasowanie tego postu. Gdyz w zadmym watku nie ma odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Hmmm, a standardowa ladowarka nie jest przypadkiem na 110V? Quote Link to post Share on other sites
xmiki Posted February 10, 2006 Author Report Share Posted February 10, 2006 Jest, ale mam tranformator 220/110, aczkolwiek i tak sie grzeje jak cholera - ladowarka, nie bateria. Quote Link to post Share on other sites
anek Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 ja swoje laduje 3h i jest ok wsio Quote Link to post Share on other sites
xmiki Posted February 10, 2006 Author Report Share Posted February 10, 2006 czy w marujowska ladowarka sama sie wylacza jak jest naladowana bateria? Quote Link to post Share on other sites
anek Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 oj tego ci nie powiem bo niewiem Quote Link to post Share on other sites
Fizia Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Witam , Z tego co wiem (chodż nie jestem użytkownikiem tego cacka ) to w komplecie masz przejsciowke do tej baterii np. do rozładowywarki więc można ją podłączyć do np. ładowarki mikroprocesorowej ( pewność na 90%). A i raczej ładowarki Maruii same się nie rozłanczaja i nie przechodzą w stan podtrzymywania bo w przeciwnym przypadku ;kurde ( przerwa z powodu kaca ) nie słszałem o ładowarkach które same by się wyłanczały 8) Pozdrawiam , Fizia Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Ja się myle czy kupując w polsce nie otrzymuje się ładowarki 220V? Quote Link to post Share on other sites
Fizia Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Witam , W całej europie powinno się dostawać ładowarke 220/230V i z tego co wiem taką wlasnie się otrzymuje Pozdrawiam , Fizia Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 To chyba zalezy od sklepu... Ja kupowalem swojego G18C w MG i byl dolaczony zamiast marujowskiej ladowarki dosc prosty polski zasilaczyk. Laduje jednak bez problemow i w zasadzie nic wiecej nie potrzeba. Przed zakupem warto chyba sie o te sprawe w wypytac w wybranym sklepie... Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 To ile w końcu należy ładować baterie? 6 czy 3 godziny? Quote Link to post Share on other sites
żylet Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Witam. Mam pytanie/prośbę do użytkowników tego modelu. Może mi ktoś podać dokładne wymiary akumulatorka ( w mm) ? Z góry dzięki Pozdrawiam żylet Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 12x24x91 mm Quote Link to post Share on other sites
Fizia Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Witam, Odświeżam chyba wszystkie stare tematy :lol: Jak by ktoś jeszcze nie wiedział to do Glocka 18C, Beretta 93R , oraz MP7A1 wyszła bateria wraz z latarką http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...t_Flash%20Light a najprawdopodobniej zostanie również wprowadzona na rynek sama bateria bez latarki http://www.tokyo-marui.co.jp/products/01/m...p7a1/index.html Pozdrawiam, Fizia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts