Królik Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 -Cargo M67 Spytam z ciekawości, takie? . Jeśli tak, to pozazdrościć. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ja mam chyba jeszcze starsze :) Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted March 1, 2006 Author Report Share Posted March 1, 2006 Foka, bawełniane butt packi to nie rzadkość. Problem jest z ORYGINALNYM M67 takim, jask ten ze zdjęcia. One były naprawdę rzadkie, dlatego dociekam czy Stockmann ma oryginał, czy nieco późniejsze, acz znacznie bardziej popularne cargo nylonowe. Quote Link to post Share on other sites
stockmann Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ten, czyli napewno późniejszy. Szybciej schnie i tym się kierowałem podczas wyboru między bawełnianym a nylonowym. P.S. To źle ? ... Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted March 1, 2006 Author Report Share Posted March 1, 2006 Świetnie, tylko że to nie jest cargo M67. M67 masz na wcześniejszych zdjęciach. Oczywiście, od biedy można je uznać za pasujące do M67, ale to jednak nie to samo... PS. Sprawdź kontrakt Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Świetnie, tylko że to nie jest cargo M67.M67 masz na wcześniejszych zdjęciach. Oczywiście, od biedy można je uznać za pasujące do M67, ale to jednak nie to samo... PS. Sprawdź kontrakt uczymy sie na wlasnych bledach, co? :P Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted March 3, 2006 Author Report Share Posted March 3, 2006 uczymy sie na wlasnych bledach, co? :P A kto tak nie robi? Ale zgoda - mam podobne, które uważałem za wczesne M67, choć - w najlepszym wypadku - jest późnym M67. Z drugiej strony nie widziałęm na zdjęciach z Wietnamu buttpacka M67 w użyciu, zatem sprawa - o ile chodzi o reenacting - jest prosta. Używaj bawełny! :) Quote Link to post Share on other sites
stockmann Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 uczymy sie na wlasnych bledach, co? :P Jam człowiek ;) zatem sprawa - o ile chodzi o reenacting - jest prosta. Używaj bawełny! Troche ta bawełna poczeka po tym jak nowy AEG mnie spłukał :( Swoją droga na wielu zdjęciach G.I. noszą coś innego niż Cargo. 'Marine Jungle First Aid Kit' bo tak owy przedmiot się zwie noszony był w miejscu Cargo, czyli między manierkami na środku pasa z tyłu. Pytanie, czy jest to element ekwipunku stricte Marines, czy był też na użytku U.S. Army ? Bawełna rzecz jasna ;) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Medicala widzialem tylko na zdjeciach USMC i USN SEALs/UDT Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts