DrZeRT Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Podajecie przebijanie nie podając masy kulki. a to sporo zmienia (zmienia Dżule). Mój glock na kulkach 0,2g robi dziórkę z odległości 1m (puszka po coli), na 10 tylko ją lekko wgniata. Jak masz broń z BB gazowym to se w d*** możesz wsadzić pomiar na mikrofonie bo blowback zagłusza dokumentnie wszystko (odległość 2 metry). Czasy za małe, odległości za małe hałas za duży. Lepiej se odpuścić i te kulki zachować na strzelankę, a czas poświęcić na szukanie chrono w okolicy.[/b] Link to post Share on other sites
Guest faty Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 mój ruger mk1 krótki bez problem 1,5 puszki a ruuger mk1 długi mojego kumpla spokjnie 3 puszki(choć nie wiem co on w nim majstrował) Link to post Share on other sites
augustox Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 ja mam 330fps w m4a1 oraz kulki 0,2 przebije tylko jedną ściankę puszki oraz 0,25 kulka przebije drugą siankę i poleci jeszcze ho ho ho..... a może jeszcze dalej :D [ Dodano: Sat 24 Jun, 2006 ] aha,i odleglosc max. 10-15m Link to post Share on other sites
fiedotow Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 A mnie się wydawało cały czas, żeby mieć replikę maxymalnie zbliżoną do oryginału, strzelającą celnie i niezawodnie. A czy przebije, czy nie, puszkę - mnie to wisi... Może kupić od wschodnich importerów kałasza... On na 100% przebije puszkę... :? Link to post Share on other sites
Cyku Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 :wink: :wink: :wink: :wink: Nie wiem dlaczego, ale powinniśmy założyć airsoftowe "śmiechu warte" głosowanie co tydzien. Do wygrania markowa kosiarka spalinowa firmy SZTIL :F Link to post Share on other sites
Recommended Posts