pablo79 Posted April 10, 2023 Report Share Posted April 10, 2023 (edited) Cześć, Szukam pompki o napędzie sprężynowym, na którą założę kolimator. Kto robi najlepsze? Edited April 10, 2023 by pablo79 Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted April 12, 2023 Report Share Posted April 12, 2023 (edited) Do głowy przychodzi mi Classic Army , G&P , S&T (tani Ares) , są jeszcze A&K ( bodaj kopia Maruzena) ,która z tych opcji najlepsza ? Ciężko powiedzieć. Szukaj opinii o tych konkretnych na forum, zobacz recki na YT, sprawdź dostępność... Z tego co pamiętam G&P i A&K miały wersję z szynami na optykę ... Jeśli masz mały budżet to jest jeszcze agm i DE ... Ale zakładam, że chodzi Ci o coś lepszego. Edited April 12, 2023 by sjzmisiek Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted April 14, 2023 Author Report Share Posted April 14, 2023 Dzięki Szmisiek. Budżet mam ok. Nie szukam czegoś taniego. To ma być celnei jak się da, naprawialno-tuningowalne. Czy Tokyo Marui nie robi jakichś strzelb sprężynowych? Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted April 19, 2023 Author Report Share Posted April 19, 2023 Może mieć łuski, ale napęd sprężynowy i żeby strzelała jedną kulką. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted April 19, 2023 Report Share Posted April 19, 2023 (edited) TM robi plastikowe sprężynowe tri-shoty . Połączenie agm003 z tri-shotem robi DE ( na łuski , strzela 1 kulką) i bodaj Koer i może jakiś Secutor. Ale to budżetowe repliki (poza secutorem). Korea w PL ciężko dostać ( metalowy benelli xm1014). Agm003 ludzie tuningują ale prędzej czy później pada cylinder. O tych lepszych opcjach pisałem wyżej. Poszukaj na forum w jakich te lepsze repliki są standardach i czy da się to jakoś podrasować. Żeby z repliki wycisnąć max zasięgu i celności najlepiej dać dobrą stalową preckę, dobrą gumkę ( ML robi gumki Ala flathop czy inne podobne wynalazki) i użyć kulek najcięższych jakie dźwignie hopek(0,3 , 0,36g +). Wystarczy stockowo ~400fps i dobre części , które wymieniłem. Będziesz Pan zadowolony. Edited April 19, 2023 by sjzmisiek Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted April 22, 2023 Author Report Share Posted April 22, 2023 Dzięki za pomoc sjzmisiek. Na razie wygrywa S&T, bo strzela pojedynczo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts