Lukcius Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Witam, niedługo mam zamiar kupić nowego gaziaka i chciałem sie dowiedzieć który z gunów jest najniezawodniejszy. chodzi mi o jakość wykonania, wytrzymałość i w dalszej kolejności osiagów. Szukam broni na której mógłbym polegać podczas bitwy. Byłbym wdzięczny gdyby wypowiedzieli sie ludzie którzy nigdy na swoim gunie sie nie zawiedli. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
barbie Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Nie ma niezawodnej broni. Nigdy nie istniala i prawdopodobnie nie bedzie istnieć... Link to post Share on other sites
Lukcius Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 To w takim razie który z gaziaków jest najniezawodniejszy. :) Myślałem nad zakupem glocka 19, czy to dobry zakup. Link to post Share on other sites
barbie Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 glocka 19 ale jakiej firmy? Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Chyba tylko KSC jest (ew. KSC-KWA) :| Link to post Share on other sites
PjoterKrk69 Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 polecam KSC lub KSC-KWA. Tak poza tym to POSZUKAJ ! Pelno tego na forum ! Link to post Share on other sites
Kinko Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Gaziaki z Tokio Marui? Myśle, że są najlepsze. Najwięcej ich jest chyba na military.pl. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
barbie Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 KSC-KWA - myśle ze To bedzie dobry wybór Link to post Share on other sites
Lukcius Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 Dzięki, chyba sie skusze na glocka 19 ksc-kwa :D, z tego co wyczytałem jest najsolidniejszy z glocków. Link to post Share on other sites
ogi Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Nie zapomnij ze jak chcesz uzywac GG badz propanu w glockach z Ksc(kwa) to powinienes sie zaopatrzyc w metalowy zawor wew., ktory kosztuje na machinegun.pl 75 pln. Inaczej jak bedziesz uzywal powyzszych gazow to wielce prawdopodobne ze stockowy zawor, ktory jest plastikowy peknie i moze pozniej zmielic sprezynke. Wez to pod uwage! Link to post Share on other sites
Rudy102 Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 niezawodny gaziakto ?? raczej m700 tanaki, a jeżeli chodzi ci o pistolety to socoom z TM Link to post Share on other sites
Lukcius Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 Socom? nieeee tam, myśle że jest porównywalnie niezawodny co G19, a w dodatku G19 jest tańszy, poręczniejszy i przede wszystkim europejskim(orginał) gunem. Jeżeli juz z rodziny H&K to wole usp :). Link to post Share on other sites
Bocian Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 barbie naucz sie odpowiadac na pytania, wg. ciebie nie ma najbardziej niezawodnej repliki gazowje ? wszystkie sa takie same ? a jesli moge wiedziec to ile replik miales lub z iloma miales stycznosc ze sie wypowiadasz ? jak dla mnie to bardziej niezawodny jest G17 niz G19 kumple maja oba i w G19 rozszczelnil sie mag. nie wiem czy to wina konstrukcyjna czy uzytkownika. Musze rowniez przyznac ze beretta KSC z BB jest rowniez b.dobra ( nie syfonuje i strzela daleko i prosto ) jesli chodzi o niezawodnosc to z pewnoscia WA stoi na pierwszym miejscu pozniej to roznie ale zazwyczaj TM, KSC, KWA Link to post Share on other sites
barbie Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Bocian znowu przyszedłeś sie dowartościować??? Repliki sa gorsze lub lepsze. PROSTE. Mialem styczność z kilkunastoma replikami. Oprocz tego czytam forum. A ty piszesz jakbyś znał, ba, stworzył wszytkie repliki na świecie. Nie denerwuj sie tak bo w wieku 40 lat będziesz miał wrzody żołądka. Mam do tej pory sigme ktora przezyła 3 właścicieli. Siadła dopiero mi. Niestety. Link to post Share on other sites
Bocian Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Ty chyba naprawde nie rozumiesz co sie do Ciebie mowi i nie rozumiesz znaczenia slow ktorych uzywasz chodzi mi tu o Twojego pierwszego posta poza tym zapytaj sie ile osob sie zgodzi z moim postem a ile z Twoim pierwszym. Ale nie bede juz kontynuowal tego OT. Link to post Share on other sites
barbie Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Jak masz cos do mnie to prosze na PW a nie robisz tu jakas prywatną wojne na forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts