biper911 Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 A tutaj coś na zime: No i jeszcze Glocki: Glock22 Desert Stripe camo: Glock17 "z włókna szklanego" :) : Więcej na stronie: http://www.dynamicfinishes.com/ Quote Link to post Share on other sites
kozłov Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Realistyczny kamuflaż "Real Camo" taki kamuflaz wygląda jak zdjęcie..liści...skał czy czegokolwiek co istnieje w terenie.... Nowina to żadna... Quote Link to post Share on other sites
biper911 Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 Ale prezentuje się ślicznie.. Na stronie poducenta są do wyboru różne wzory - m.in. studolarówki: camo do skoku na bank ;) W ich galerii można sobie pooglądać różne przedmioty pokryte w ten sposób Quote Link to post Share on other sites
kozłov Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 TAK,widziałem... Ale to zagranicą...a w Polsce jak zrobic taki kamuflaż..bo ciężko liscie wymalować a takich specjalnych foli do oklejania w Polsce niewidziałem. Jak ktoś znalazl to niech da link......... Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 wiatrowki hatsana sa tak juz dawno malowane - http://www.hatsan.com.tr/mod_80.asp# ale nie wiem czy takie cos spelnilo by sie na polu walki Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 ale nie wiem czy takie cos spelnilo by sie na polu walkiOsobiście uważam, ze malowanie broni, które wygląda niemal jak dzieło sztuki w praktyce nie mam sensu. Przeciez z daleka nie ma różnicy czy na karabinie jest namalowany liść czy brązowa plama. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Ale z bliska ma. Real tree, Advantage i inne tego typu kamuflaże zostały wyprodukowane na potrzeby myśliwych. A oni czasem lubią podejść blisko zwierzaczka. A do tego fajnie wygląda :) Nigdy nie widziałem takiego camo w zastosowaniu wojskowym. Quote Link to post Share on other sites
gunmaniak Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Z tego co wiem większość zwierząt na które sie poluje nie rozróżnia kolorów,a więc ten kamuflarz sluży do ukrycia się przed innym myśliwym,a wtedy trzeba się modlić żeby nie był to Dick Channey. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts