kamciocz Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (jak w temacie) jak mam teraz wyregulować Hop-Upa ?? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Kupić nowy. Quote Link to post Share on other sites
kamciocz Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 Gdzie :/ Quote Link to post Share on other sites
EllGee Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 albo poyc od kolrgi napewno gtos z twoich kumpli co sie bawi w to ma glocka albo kup Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Z tego co widziałem kolega Veto używa do regulacji klucza od domu (chyba od domu nie wiem dokładnie :wink: ) Quote Link to post Share on other sites
alias Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 odrobina tworczej inwencjii, wedlug mnie nie ma potrzeby zakladac takiego tematu. Nie wieze ze nie umiesz wyregulowac HU bez tego smiesznego kluczyka :lol: Quote Link to post Share on other sites
arcy_ksiaze Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 1.Kluczyk możesz dorobić z kawałka aluminium. Nie jest to w cale trudne, wystarczy troszke pomyśleć :) 2. Regulacja palcem. 3. Kupić nowy, popytaj w sklepach tam napewno są bardziej zorientowani. 4. Sprzedaj broń i kup nową z kluczykiem w komplecie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
kamciocz Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 Hehe, spróbuje z patentem Veta i kluczami od haty :lol: Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 to skoro juz tak o zgubionych elementach G17... zgubilem szczerbinke. pytanie: skad wziac inna? napisalem do naszych sklepow, ale jak na razie zostalem olany. jakies propozycje? Quote Link to post Share on other sites
wally Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Regulowac HU można ręcznie, tzn, w jednej ręce trzymasz lufę i kręcisz tym "występem" pod lufą (wslizgiem nabojowym). Co do przyrzadów celowniczych to zostaje wymiana na trytowe. Quote Link to post Share on other sites
kamciocz Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 Ja to robie inaczej :D Zdejmuje zamek, wyciągam lufe i jestem przy hop-upie :lol: Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Co do przyrzadów celowniczych to zostaje wymiana na trytowe. coz. tak... wiem, ze trzeba wymienic na inne ;) pytam skad je wziac? nie ma w polskich sklepach, a jedyne jakie znalazlem byly na WGC i sa out of stock. Quote Link to post Share on other sites
wally Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 http://www.secpol.com.pl/akces_inne.html Tylko to znalazłem, do P99 jest kupa "świecących bajerów" w polskich sklepach a do Glocka nic :( Quote Link to post Share on other sites
kamciocz Posted March 26, 2006 Author Report Share Posted March 26, 2006 Mam jeszcze jedno pytanie :) Jak moge zrobić przejściówke do tłumika dźwięku :? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 to skoro juz tak o zgubionych elementach G17... zgubilem szczerbinke. pytanie: skad wziac inna? napisalem do naszych sklepow, ale jak na razie zostalem olany. jakies propozycje?Ja mam propozycje :D http://allegro.pl/item95664062_przyrzady_c...etow_glock.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts