Yahalom Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...f63a191c6aff206 Właśnie pojawił się na MG ten oto wytwór firmy KSC. Poszukałem po forum ale jedynie są informacje (mało) o wersji Compact. Na pierwszy rzut oka wygląda całkiem całkiem a nawet więcej...... wygląda świetnie. Recke można zanleść w poniższym linku http://www.arniesairsoft.co.uk/reviewpost/...duct/256/cat/17 Jednak wolałbym żeby wypowiedział się jakiś "swojski" posiadacz :D Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
DaVID AntiTerrorist Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Czekam na serię KSC KWA. :wink: :D A tak wogóle, to nadchodzą lepsze czasy dla miłośników USP. Ten z KJW jest fajny, ale mała pojemność maga i jego nagminne rozszczelnianie powoduje, że qur**cy można od niego dostać. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Max_E Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Dobra wiadomość jest taka , że po raz pierwszy chyba modele KSC i KWA różnią sie nie tyko ceną :P . KWA wypuściło wersje z zamkiem czarnym i oliwkowym , no i KWa też ma oznaczenia (chyba bo już nie pamiętam :roll: ) EDIT Link To jest wersja KSC KWA i MA oznaczenia ! Quote Link to post Share on other sites
DaVID AntiTerrorist Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Nie chcę negować, ale KSC KWA to tylko seria f-my KSC. Różnią się więc (raczej) tylko tym, że jedne oznaczenia mają (patrz KSC), a drugie ich nie posiadają (patrz KSC KWA). :wink: Jeśli jestem w błędzie to mnie poprawcie, lecz wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że jednak mam rację. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Grey Fox Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Da rade przerobić go na Tacticala? Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 jak beda czesci to tak poki co przymierzalem celowniki od tacticala KJW i nie pasuja , lufe z gwintem juz mam ale i tak jest o cipinke krotsza niz w tacticalu ale mozna dorobic sobie wlasciwa przejsciowke . zostana jeszcze wtedy floorplatey do magow , tu nie mam pojecia jak z dostepnoscia Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Czy kurek się też tak nieprzyjemnie "giba" jak w socomie? Tam sprawił na mnie wrażenie działającego, jak w chińskiej zabawce... Miejmy taż nadzieje, że zamek nie bedzie pekał jak na niektórych MK23. Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 seria ksc-kwa juz jest, kosztuje o 40$ mniej w zagranicznych sklepach(czyli circa 100$) a bajer polega na tym ze tak samo jak ksc ma pełne oznaczenia producenta :) Quote Link to post Share on other sites
DaVID AntiTerrorist Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Wybaczcie, ale nie rozumiem :| . Przecież seria KWA zawsze charakteryzowała się tym, że nie posiadała oznaczeń producenta, lecz jej cena była niższa o jakieś 30-40 %...Wytłumaczcie mi to!!! :wink: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 26, 2006 Author Report Share Posted March 26, 2006 Z tego co pamiętam KWA jest niższej jakości jeśli chodzi o wykonanie Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 seria ksc-kwa juz jest, kosztuje o 40$ mniej w zagranicznych sklepach(czyli circa 100$) a bajer polega na tym ze tak samo jak ksc ma pełne oznaczenia producenta :) nie do konca wersja ksc japan kosztuje 140-150$ wersja taiwan wlasnie 100-110$, ksc kwa widzialem tylko w wersji z metalowym zamkiem w usa za 150-160usd czyli jak ktos w HK znajdzie to ok 120 poza tym nie mial oznaczen. mozliwe ze wersja plastikowa je ma , stawialbym na ok 80$. Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Seria KSC Taiwan Version nie równa się seria KSC KWA(btw ta nawa to wymysł Machinegun aby podkreślić pokrewieństwo tych klamek z KSC – na całym świecie to po prostu seria KWA). Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts