Pesus the Hunter Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Interesują mnie sklepy w UE ( w szczęgólności znajdujące się w Eindhoven, w Holandii) z mozliwoscią odbioru osobistego sprzetu. Prosiłbym też o jakieś namiary (wiem, wiem zawsze można sobie poszukać, ale ten temat może sie też przydać innym). Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 I jeśli ktoś jakieś zna to Wiedniu. Szukałem szukałem ale nic nie znalazłem. Śmiem wątpić, że w ogóle takie tutaj mają,bo z tego co wyczytałem na forach przeróżnych, to chłopaki wszystko ściagają z HK. No ale jakby co, to dawać. Pozdr Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 I jeśli ktoś jakieś zna to Wiedniu. Widziałem jeden sklep z artykułami do asg w Wiedniu. Znajdował się on jakoś w okolicach tego domu Hundertwassera (ale głowy nie daje), niestety większość replik, które widziałem przez szybe były w Umarexu. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Hunter jak szukasz sklepów w ASG to w Holandii repliki są nielegalne więc zapomnij. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Hunter byłem w tym sklepie (zaraz obok wieżowca Uniqua) i powiem szczerze, że jest do bani. Z pół roku temu chciałem kupić tam P90 i spytałem czy ma, to facet powiedział, że tylko Umarex. Kiedy powiedziałem, że szkoda, bo się chciałem przymierzyć, to faet stwierdził, że moge do Umarexu, bo różnicy nie ma :wink: Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted March 31, 2006 Author Report Share Posted March 31, 2006 Widać Umarex w Austrii jest monopolistą. Jak byłem jeszcze w Salzburgu to też tylko Umarex.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts