Maniek11 Posted June 9, 2023 Report Share Posted June 9, 2023 (edited) Witam ,co sądzicie o tej replice? warta zakupu? z racji tego że dopiero zaczynam przygodę z ASG,mam możliwość odkupienia od znajomego tej repliki której nie używał https://gunfire.com/pl/products/replika-karabinka-sa-v26-one-tm-red-edition-2-1152217357.html Edited June 9, 2023 by Maniek11 Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted June 11, 2023 Report Share Posted June 11, 2023 To wszystko zależy za ile możesz odkupić od znajomego i w jakim stanie jest replika. Z kupowaniem używanej repliki jak jak z kupowaniem używanego samochodu tylko skala $$ inna ;) Quote Link to post Share on other sites
KAMA3 Posted June 11, 2023 Report Share Posted June 11, 2023 No i gdzie zamierzać jej używać :) Jeżeli na strzelankach z ortodoksyjnymi militarystami, to mogą cię spalić na stosie ;) Ja uwielbiam takie repliki w klimatach cywilno-sportowych, ale wszystko zależy od ceny i stanu egzemparza. No i czy umiesz w razie "w" sam coś przy niej zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Maniek11 Posted June 11, 2023 Author Report Share Posted June 11, 2023 Replika jest nowa na gwarancji, koleś miał wypadek nie może już w to się bawić, nie była używana tylko przestrzelona kilka razy w celu sprawdzenia, cena około 1tyś zł . Bardziej mi chodzi o to czy ta replika jest warta uwagi?, czy lepiej coś innego kupić Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted June 11, 2023 Report Share Posted June 11, 2023 2 godziny temu, Maniek11 napisał: Bardziej mi chodzi o to czy ta replika jest warta uwagi?, czy lepiej coś innego kupić Nie ma co ukrywać że taką replikę kupuje się głównie dla wyglądu, kwestia gustu ;) Jak ktoś chce mieć tak długi front to sam zakup takiego to pewnie +500 zł. Ja za 1k kupił bym coś innego, bardziej praktycznego, ale to nie jest zła replika, po prostu według mnie pod względem zwykłego plucia kulkami są lepsze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts