fajnymajewski_ Posted November 28, 2023 Report Share Posted November 28, 2023 Cześć, Mam pewien problem. W mojej specnie podczas powolnego naciskani na spust mam uczucie jakby blokował coś piasek, mimo że moja replika nie miała nigdy stycznością z piachem, oprócz tego nie oddaje w tedy czasami strzału. Podczas krótkiego szybkiego nacisku na spust nie mam takiego uczucia. Prosiłbym o szybką pomoc, z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted December 2, 2023 Report Share Posted December 2, 2023 Ciężko nam wróżyć z fusów. Coś pyłu zawsze skądś może się zebrać i przykleić do smaru chociażby. Nie wiemy o jakiej replice mowa, czy ma układ sterowania, mosfet czy kostkę stykową. Mało danych dałeś żeby coś podpowiedzieć. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted December 3, 2023 Report Share Posted December 3, 2023 Trzeba zajrzeć do środka ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts