DrZeRT Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy w Warszawie lub okolicy jest jakiś sklep gdzie można było by "pomacać" repliki. Oczywiście znalazłem od razu sklep firearms, niestety nie mają tam takiego asortymentu jaki mnie interesuje(tam są same drogie repliki). Chciałbym obejrzeć z bliska repliki Cymy, wella, DE (chodzi o te z leprzymi gearboxami, co metal to metal :)), socoma mk23, glocka etc. jestem już mniej więcej zdecydowany co kupić, ale chciałbym potrzymać te zabawki przez chwilę i przekonać się co będzi mi lepiej w dłoni lerzało. Jeszcze jakiś czas temu byłem zdeterminowany kupić berettę m92, niestety dostałem w swoje ręce ostrą wersję i się strasznie rozczarowałem jej ergonomią. Quote Link to post Share on other sites
rosomaczysko Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Nie ma... Jedynie na strzelance warszawskiej, jeśli ktoś ma taką replike i da Ci pomacać ;) Quote Link to post Share on other sites
Ineptus Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 A sklepy z umundurowaniem, wypopsażeniem i przynajmniej jakimiś kulkami, bo nie chce mi się zamawiać ciągle przez internet..? Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 *B-52 - na ul. Miedzianej *Azymut - na ul. Corazziego (tyły "Błękitnego wieżowca") *Demobil Predator - ul. Ogrodowa *KIlka stoisk w KDT (sprzedają badziewie po zawyżonych cenach) *Jest też sklep w podziemiach dw. Centralnego, ale dokładnych namiarów nie znam. Quote Link to post Share on other sites
gosiek Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 ten sklep nazywa się "rambo" panie sobczqu :) przyjemna obsługa (czasem ładna pani zaladą) można go znaleźć nieopodal wejścia do podziemi (najbliżej pałacu kultury czyli koło dworców pkp) ceny tam nie są wysokie i można kupić osprzęt całkiem niedrogo... Quote Link to post Share on other sites
Ineptus Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 A który najlepszy miejwięcej?? Quote Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 *B-52 - na ul. Miedzianej *Azymut - na ul. Corazziego (tyły "Błękitnego wieżowca") *Demobil Predator - ul. Ogrodowa *KIlka stoisk w KDT (sprzedają badziewie po zawyżonych cenach) *Jest też sklep w podziemiach dw. Centralnego, ale dokładnych namiarów nie znam. Czy w azymucie, predatorze i w rambo maja rzeczy kontraktowe? Quote Link to post Share on other sites
kondys Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Witam Doczepię się do nie swojego tematu, moje pytanie też dotyczy warszawskich sklepów. Czy jest w Warszawie sklep, w którym można kupić buty BW Neue Art? Jest dużo sklepów internetowych oferującnych te buty, ale kupowanie butów w necie, bez przymierzenia, to loteria. Z góry dziękuję za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 W "Azymucie", "Predatorze" i "B-52" mają rzeczy zarówno kontraktowe jak i kopie (np. dziś pytałem w "Azymucie" o jungle - mają tylko kitajskie za 150 pln). Przed zakupem musisz pytać (jeśli jeszcze nie znasz się na tyle na metkach aby ocenić samemu). Wg. mnie obsługa w tych sklepach jest dobrze zorientowana i dobrze wiedzą co sprzedają (dla przeciwstawienia patrz KDT : :roll: ) i potrafią doradzić (jedynie sprzedawca w "Predatorze" jest trochę "mrukliwy", ale nieuprzejmy nie jest). Tak czy siak, kontraktowy szpej jest, ale jak wiadomo nie wszystko złoto co się świeci :). @Kondys - jedyne znane mi miejsce w którym sprzedawane były buty BW to stoisko na bazarku koło hali Marymonckeij ( :roll: ), ale nic więcej niestety nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
Ineptus Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 W Piasecznie są jeszcze magazyny asg.com.pl i taniemilitaria.pl (Tam już nawet metalowe gear-boxy wchodzą) Quote Link to post Share on other sites
kondys Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Dzięki za info, bedę w Wawie to postaram się tam zajrzeć. Jak nie znajdę to najwyżej przeboleję przesyłkę i jak coś będzie nie tak to wymienię. Albo od razu zamówię 3 rozmiary oscylujące wokół mojego, przymierzę i zostawię dobry. A dwa nie pasujące odeślę - prawo zwrotu w ciągu 10 dni przy sprzedaży poza siedzibą firmy :) Quote Link to post Share on other sites
Guest Anonymous Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 http://www.taniemilitaria.pl/ Ten sklep znajduje się w warszawie i w magazynie można pomacac Welle z metal GB... Quote Link to post Share on other sites
Guest faty Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 http://www.taniemilitaria.pl/ Ten sklep znajduje się w warszawie i w magazynie można pomacac Welle z metal GB... ale przesyłek tam nie można odbierać... a zna ktoś jakieś sklepy z tanią odzieżą militarą...z góry thx Quote Link to post Share on other sites
Enderhawk Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 predator :) chociaż jak naprawde zależy Ci zeby było tanio to allegro Quote Link to post Share on other sites
Guest faty Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 dajcie linki do tych wszystkich sklepów bo szukałem i nic Quote Link to post Share on other sites
Ineptus Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Na marymonckiej, po prawej od banku na skarpie, w baraku z napisem "odzież militararna"... Chociaż pewnie taniej znajdziesz na Allegro... [ Dodano: Nie 25 Cze, 2006 ] Moge jescze dać wtyczke do google ertha, ale niech mi ktos powie jak to się robi... Quote Link to post Share on other sites
Robnok Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 dajcie linki do tych wszystkich sklepów bo szukałem i nic http://www.b-52.pl/ http://www.azymut.waw.pl/ inne chyba nie maja stronek... :? Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Buty BW można było kupić (dawno tam nie byłem, więc nie ręczę czy nadal je mają, ale pewnie tak) w sorcie mundurowym "Kirys" na ul. Powstańców Śląskich (tuż przy wiadukcie kolejowym). http://www.kirys.pl/ Quote Link to post Share on other sites
kj_fan Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Powiem tyle-NIE KUPOWAĆ W AZYMUNCIE- jedene używane spodnie kosztowaly(serio) 400 pln...OMG...pozatym drogo i mało towaru...jak ktoś chce tanio to stadion X-lecia;bardzo dobrze się sprawują Quote Link to post Share on other sites
Karczownik ZW Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Z tego co pamiętam Predator był niezły i czasem można było trafić naprawdę ciekawe rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Powiem tyle-NIE KUPOWAĆ W AZYMUNCIE-jedene używane spodnie kosztowaly(serio) 400 pln...OMG...pozatym drogo i mało towaru...jak ktoś chce tanio to stadion X-lecia;bardzo dobrze się sprawują A mozesz powiedziec jakie to spodnie byly? Bo jak jakis APECS to bym sie nie zdziwil ;) Z tego co pamiętam Predator był niezły i czasem można było trafić naprawdę ciekawe rzeczy. Dzisiaj tam bylem no i pare ciekawostek jest, ale za chora kase niestety. Quote Link to post Share on other sites
cooler404 Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 jak ktoś chce tanio to stadion X-lecia;bardzo dobrze się sprawują jak szukalem tam bluzy WP to jeden koles chcial mi sprzedac za 140zl i nawet nie chcial nic opuscic, a o bluzach brytyjskich to jzu lepiej nie mowic... Quote Link to post Share on other sites
Robnok Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 dziś byłem w Galerii Mokotów. Na pięterku w sklepie dla myśliwych widziałem komplecik BDU desert 3c. Na wieszakach wisiało tego troche ale nie wiem jakiej to jakości (wypad na zakupy z kobitą -> no chodź już! nie mamy czasu! tam widziałam ladne buty!). w gablocie widziałem jeszcze kilka springów niechlujnie ułożonych jeden na drugim (AUG za ok 400pln [nie pamiętam dokładnie] jakieś dwie emki i jakaś snajperka) Quote Link to post Share on other sites
kj_fan Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 W mokotów też byłem ostanio ale ceny zabójcze-steyr spring tm-235zł(szczerze nie wiedziałem że tm robi steyr springi)... A co do X-lecia Idz do takiego gościa w budzie koło parkingu na koronie-za cały zestaw(bluza+spodnie) 110zł. Pozdro Btw.tak to był APESC 8) Quote Link to post Share on other sites
Robnok Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 dajcie sobie spokój ze stadionem! totalny chlam! podrobione podróbki podróbek! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts