woma Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Jakie macie doswaidczenia i zdanie na temat firmy i modelu generalnie czy na daje sie jako pierwszy sprzet? Czy macie cos podobnego wasze przemyslenia prosze o pomoc! Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 To coś sprzedają na militaria... Szczerze mówiąc, nie mam o tym zdania, ale miałem chyba te wyroby w ręku, bo Kołobrzeski sklep sportowy ma z nimi umowę i towar biorą od nich. Miałem w łapce Sig Sauera 228 (mam z HFC) - wykonanie kiepskie, Berettę 92 - lepiej się tym nie bawić i coś w rodzaju Colta 1911 - wstydzę się, że to do ręki wziąłem. Wykonane naprawdę kiepsko... Co do parametrów - nie wypowiem się, bo nie strzelałem z tego, ale po wykonaniu... Przemilczę. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 To jest STTi, czyli typowy tani badziew lepszy o metalową lufę. Bez hopka, bez oznaczeń, broń - nie okłamujmy się - kiepska. Quote Link to post Share on other sites
macsurf Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Moja beretta STTI ma hop-upa, zasieg skuteczny jakies 30m. Bardzo solidne wykonanie, duzo metalowych czesci. Jedyna rzecz do ktorej mozna sie przyczepic to trudny dostep do bebechow a wiec i utrudniony tuning. Sam sie dziwie ze pistolet jest tak tani, nic tylko brac :) Chociaz przy takich osiagach to i sprawa tuningu jest dosc dyskusyjna :] Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 20m jest hopek shitni bo shitny ale jest nie dotykac tego nie zblizac sie z groszowkami itp mam "p8" zlamal sie spust :D nie kupowac :!: Quote Link to post Share on other sites
woma Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 Lepszy zasieg skuteczny 15 metrow niz BY ALLEGRO 5 metrowce i rozsypujace się po tygodniu... Quote Link to post Share on other sites
woma Posted April 20, 2006 Author Report Share Posted April 20, 2006 na moje te te repliki to wszystko to samo tylko sygnowane inna fimra nawet kosztuja tyle samo czy porownywal ktos to? nam CoolFu do Stti ew do KWC? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Coll-Fu = STTi (zwróć uwagę na okładziny chwytu - w miejsce loga Beretty jest wstawione Y&P - nazwa, pod którą STTi występuje w Ameryce). KWC jest trochę lepszy, ale ma pewne estetyczne niedociągnięcie w postaci atrapy okna wyrzutnika łusek (w Marui jest wycięte, w UHC jest wycięte, w Academy jest wycięte, w KWC nie). Miałem KWC przez tydzień, sąsiad ma nadal, celność jest niezła, nawet na większych dystansach. Quote Link to post Share on other sites
kamyk2 Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Coll Fu to nie STTi (YP), pomylone są zdjęcia więc się nie sugeruj napisem na okładzinie... Po drugie rozumiem opinię o STTi bo każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania ale mam Berettę STTi HW springa i jej "bliźniaka" od UHC i szczerze mówiąc UHC przy STTi to badziew, wykonanie do xxxx i w żaden sposób nie można się pozbyć wrażenia że trzyma się w ręku zabawkę, praktycznie wszystko z plastiku (poza idiotycznymi ciężarkami pod okładzinami), zasięg marny a kulka lata gdzie chce i jak chce. Wiem że STTi to nie szczyt ale jest dobrze wyważona, naszpikowana metalem (kurek, spust, lufa, środek) i wyglada już jak nie zabawka UHC. Więc nie sądze że STTi to taka totalna tandeta a aktualna cena na Allegro za tą Beretkę (niecałe 47 zeta) to już zdecydowana okazja :) Quote Link to post Share on other sites
Mulis Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 W tych berttach STTI lubi wyłamywać się tylna ścianka zamka, może jest to spowodowane zbyt mocną sprężyną powrotną. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts