woma Posted May 20, 2006 Author Report Share Posted May 20, 2006 hmm martwi mnie wytrzymalosc takiego projektu czy cyna z lutownicy wytrzyma dosc duze cisnienie sprezonego gazu? Quote Link to post Share on other sites
dzeq:) Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Hejka Widze ze moje rysunki juz kraza :mrgreen: . Co do wiercenia to fakt jest to dosc trudne. Ale wykonalne. Nie wiem skad jestesce ale w wawie na ul. Miedzianej jest taki sklep z narzedziami z dawnych czasow - ma wszstko. miedzy innymi nabylem tam przedluzane wiertlo 1,5mm. Idealne do tego otworu. Wprawny tokarz zrobi. Choc dziwne podejscie ma koles - pewnie Cie splawil. zadnego"sprobuje sie jak nie wyjdzie - trudno"........... :roll: No nic Pozdro DZEQ Quote Link to post Share on other sites
Daawiid Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 A czy glockiem 17 mozna strzelac z propanu slyszalem ze cos w nim peka i trzeba na metalowy wymieniac. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 OK Panowie. Na prośbę przemeckiego postaram się umiecić to, co dostałem od Niego odnośnie reduktora. Coś mi padło. Jak wstanie ciąg dalszy będzie. Zaznaczam, że materiały otrzymałem od przemeckiego i nie ponoszę odpowiadzialniści za jakość :lol: Quote Link to post Share on other sites
LiuKas Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Rysunki są niestety nie dokładne :( Przedstawiłem je tokarzowi, wykonał je z tolerancją 0,01mm sam adapter jest za duży przez co nawet nie mieści się w otworze i nie dociska "dzyndzla' proszę o pomoc (ma ktoś rysunki techniczne, Auto Cad?) gg:6830934 mail: stanislawkasi62@poczta.fm Quote Link to post Share on other sites
dejo Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 http://allegro.pl/item113122742_adapter_do..._propanem_.html ma ktos z wam staki adapter kupiony od tego kolesia bo to jest adapter ktory koles robi i nie iwem czy jakos sie nei rozleci za szybko i czy wogole ebidze dzialal [ Dodano: 02 Lip 2006 22:34 ] a moze ma ktos z wam do sprzedania adapter Quote Link to post Share on other sites
Violento Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 proszę o pomoc (ma ktoś rysunki techniczne' date=' Auto Cad?)[/quote']Ja tez poproszę. 5705366 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Fiedotow, nie bardzo kumam jak to zrobic... mozesz mi to jakos jasniej wytłumaczyć? Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Wybaczcie. Ja tylko na prośbę przemeckiego zamieściłem fotki i rysunki. Jego pytajcie. Quote Link to post Share on other sites
Violento Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 mam patent na reduktory do butli z propanem. ja bardzo poprosze na faktura@o2.pl z dokładnym opisem jeśli łaska to będę bardzo wdzięczny.Pozdrawiam Jazzman Quote Link to post Share on other sites
ziku Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 A da sie taki adapter podpiac do butli z propanem jak do normalnych kuchenek? Takiej 5kg;]? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts