ctxpl Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 witam czy gdzieś w londynie blisko centrum jest sklep militarny :) znajomy jest w londynie i mógłby mi coś przywieść Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Np: http://wolfarmouries.co.uk/ Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 blisko centrum niezłe... :lol: tam raczej polskie standardy nie mają odpowiednika...:) Quote Link to post Share on other sites
mer Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 blisko centrum niezłe... :lol: tam raczej polskie standardy nie mają odpowiednika...:) Nie wiem, jak akurat w tym molochu Londynie, ale w "trochę" mniejszych miastach są tabliczki dla kierowców z napisem "Town Centre". Quote Link to post Share on other sites
ctxpl Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 wiesz dobrze o co chodzi ten skklep wystarczy bo jest blisko hotelu :) w którym on mieszka :) thx welkie Quote Link to post Share on other sites
rafek Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Sklepik naprawdé zajefajny az dech zapiera,tylko zalowac ze w kraju takich nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 A może coś blisko Bournemouth, Strattford i również Londyn bo wybieram się we Wrześniu na wyspy na projekt "Leonardo Da Vinci" będe również w Londynie i chciałbym coś nabyć. A najlepiej to właśnie blisko Bournemouth żebym mógł czymś podjechać może ma ktoś jakieś namiary? Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Sklepik naprawdé zajefajny az dech zapiera,tylko zalowac ze w kraju takich nie ma. No zaparlo troche rafkowi, zaparlo...hehehe. W samym londynie nic wiecej airsoftowego nie ma, no moze poza Airsoft armoury ktory jest gdzies w 6 strefie...ale nie wiem dokladnie. Sam wolf armouries miesci sie w 2 strefie na Camden Town, linia metra Northern Line, dojechac tez mozna autobusem. Ze stacji Kings Cross autobusy 46 i 214. Okolo 10 minut. Zreszta na stronie sklepu jest mapka. .... I nawet jeden z pracownikow mowi po polsku ;-)) Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Padre a wiesz może czy jest gdzieś jakiś sklep bliżej południowego wybrzeża? Bo nie wiem ile będę w Londynie i czy dotrę tam. [ Dodano: Wto 04 Lip, 2006 ] Naprawdę zależy mi na takich sklepach czy ma ktoś jakieś namiary? Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Padre,jak znalezc ten sklep z 6 strefy (Airsoft Armoury)? Mozesz podac adres, linka? Z gory dziekuje. Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 http://www.airsoftarmoury.com/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts