Tropiciel Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Krylon jest drogi bo jest anty refleksyjny w noktowizorach czyli w noktowizorach rzeczy pomalowane krylonem nie świecą jak normalne munduryczy broń dlatego krylonem maluje się pojazdy samoloty broń a nawet spotkałem się z tym że USSF maluje oporządzenie krylonem poszukaj w sklepach samochodowych sprayów o wybranych matowych kolorach Link to post Share on other sites
thor_ Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 broń dlatego krylonem maluje się pojazdy samoloty :shock: :shock: :shock: Może zanim napiszesz takie bzdury to się czegoś dowiedz ?? A swoją droga jak inne farby "świecą" wg Ciebie w noktowizorach ?? Możesz to wyjasnić ?? Link to post Share on other sites
HIREDGUN Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Montanki są do graffiti ... ale srebra w puszce mają piękny kolor... metalowy :D . Kiedyś się interesowałem graffiti i co nieco wiem na temat montanek-pytajcie mnie a odpowiem. Link to post Share on other sites
KrystianPoland Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Odgrzeje kotleta odnośnie malowania.Posiadam dwa kompletne,nowe zestawy farb NFM. Zestaw zawiera kolor: zielony,brązowy,pustynny plus zmywacz czyli razem 4 puszki w sprayu.Wszystkie farby matowe.Zainteresowanych kupnem proszę o kontakt. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Nowa zmiana do Afganistanu leci jakoś niebawem, że sortowe zestawy wypływają? :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts