SAMCRK Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Witam. Mam pytanko czy są jakieś zestawy konwersji m4a1 na bushmastera ?? klik chodzi mi głównie o tą górną szynę ris na całej długości na tym samym poziomie, szukam szukam i nic nie mogę znaleźć .... tylko przedłużenia chłodnicy ris z lufą zew. za horendalne pieniądze .... pomóżcie .... moze jest jakiś spodób aby to samamu zrobić z pomocą przykręcanych szyn ris ?? klik2 znalazłem tylko fotkę body do bushmastera ale u nas chyba takiego nie ma :? klik3 chodzi mi dokładnie o upodobnienie SRC m4a1 do HK416 lub właśnie do burshmastera... do czego łatwiej to do tego klik :wink: ach piękności idzie do mnie bądź co bądź plastikowa chłodnica z risami (x4) i czy myślicie że podwyższenie górnej szyny do wysokości tej na której jest rączka transportowa załatwiło by sprawę ?? wiem że czeka mnie oprucz tego mnustwo zabawy z żywicą i szpochlą aby wyglądały podobnie chociaż ale nie należy się poddawać :lol: narazie muszę jeszcze dokupić taką przykręcaną szynę aby wypełnić czymś lukę między szyną rączki transportowej a tą na chłodnicy (chwycie) Link to post Share on other sites
lup Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 jest niby e-M-ka TM S-system ale oddzielnie to tej części jeszcze nie widziałem. Moze dogadasz się z kimś kto taką e-M-ke rozwalił albo cuś bo nic innnego chyba nie trafisz (nie licząc wyjątków za horrrrrrendalne pieniądze) Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Wyjątkek za horrrrrrendalne pieniądze :wink: Link to post Share on other sites
SAMCRK Posted May 22, 2006 Author Report Share Posted May 22, 2006 tja tylko ja to sprowadzić ..... w polsce raczej się nie pojawi .... no chyba że w asgshop lub machinegunie .... gdzieś z 600zl będzie kosztować :lol: trza zbierać .... Link to post Share on other sites
Guto_Bandito Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Troszke dziwnie ta emka wyglada z AG36 :roll: Link to post Share on other sites
lup Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ja nie wiem czy HK jeszcze e-Mką można nazywac :)) Link to post Share on other sites
SAMCRK Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 jak by nie nazywać jest wspaniałe :wink: Link to post Share on other sites
Procent Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Tylko, że w 416 nie ma SIRa a po prostu szyna na całej długości korpusu i lufy. Jak dokupisz SIRa, to repliką HK 416 raczej tego nie nazwiesz. Na WGC raczej takich szyn nie znajdziesz. Rozwiązaniem może być odkręcenie flat topa i górnej szyny z modułu oraz zastąpienie jej jakąś customową, bo w większości przypadków moduł RIS jest nieco niżej niż flat top (mówimy o replikach oczywiście). Link to post Share on other sites
Recommended Posts