Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prawde mówiąc to jest jedyna broń długa za kwotę poniżej 100zł która jest warta polecenia. Jak kupisz to niepożałujesz. Aha i jeszcze jedno WYSTRZEGAJ SIĘ JAK OGNIA tanich elektryków one są po prostu do niczego.

Posted

Dobre Sprężynowe tanie repliki utzymują sie w cenie 90-120zł, więc to jest dobra broń. Miałem ją w rękach to wiem :]

Jedyne, co bym Ci jeszcze polecił to m49k2 albo jak kto woli g36k2.

Posted

czy sa jakies przeliczniki fps na jule?

a jesli chodzi o wiarygodnosc opisów to www.taiwangun.com jest bardziej wiarygodny niz airsoftguns?

pomozcie mi w wyborze....czy ten szhotgun czy t asnajperka ??

Posted

Podlinkuj, ale jesli to chinczyk to na poziomie tego shotguna jest chyba tylko FAMAS od DE. Dla mnie wybor oczyswisty. Shotguna mialem przz jakis czas i bylem bardzo zadowolony - teraz ma go moj kolega (wszystko zostalo w rodzinie) i tez jest bardzo zadowolony!

Posted

ta snipka jest na poziomie shotguna i famasa i nowej mp5 cymy z regulowanym hu i kałaszem one wszystkie sa dobre ofkoz springi w cenie poniżej 70zł, snipka jest chyba droższa i famas też, ja polecam kałacha i shotguna innych nie widiałem

Posted

jakimi kulkami najlepiej strzelac z shotguna Long DE bo w poniedzilek powinienem go miec :))

[ Dodano: 27 Maj 2006 16:37 ]

i czy jest moze jakas oficjalna strona Double Eagle?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...