gurek Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Mam maly dylemat Wpadlo mi szcesliwie 2OO pln , chce dalej upgradowac moja M7OO i nie wiem naprawde na co sie zdecydowac. Co mi sie najbardziej przyda. Aha, lunete i bulet holdera juz mam. Poradzicie? PS. kochany moderatorze, wiem ze temat nic nie wnosi, ale poczekaj z wykasowaniem tego choc kilka dni. Z gory dziekuje pps. a moze zonie kwiaty??? Link to post Share on other sites
HateMe Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 pps. a moze zonie kwiaty??? Ta opcja ;) A tak serio' date=' to bierz precke :) [img']http://img473.imageshack.us/img473/7070/iconsalut7mz.gif[/img] Link to post Share on other sites
LameBoy Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 kup se chuste maskującą bo co byś nie włożył do guna to i tak jak cie mniej widać to więcej kolesi zdejmiesz :D Link to post Share on other sites
Kinko Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Bierz dwójnóg, precka moim zdaniem małoda... ładnie mówimy :) Ch. Link to post Share on other sites
gertan Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Moim zdaniem powinieneś brać dwójnóg. Lufa precyjna nie jest niezbędna a i bez niej osiągi m700 są wysoko zadowalające :) :) za to dwójnóg to bardzo przydatne cholerstwo. Mnie także bardzo by się przydał, ale oczywiście wieczny brak funduszy... :? :wink: Link to post Share on other sites
ELONER Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 ja mam m700 z precka ale zgadzam sie z tym ze konieczny jest dobry bipod. Link to post Share on other sites
Cyrek Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Zdecydowanie bierz bipod'a. Precyzja strzalu bez porownania (chyba, ze oprzesz lufe np o gałąź, ale to jednak nie to samo) Link to post Share on other sites
wiciak Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 1.Bipod 2.Precka czyt.Najlepiej bipoda a jak bardzo nie chcesz :wink: to precke Link to post Share on other sites
ELONER Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 jesli bierzesz preclufe to odrau musisz zmienic gumke HU na guardery bo tamta bedzie w strzepach. PS. czy ktos ma orginalna instrukcje jak rozebrac m700 ale nie w jezyku żółtych rączek :?: Link to post Share on other sites
lob19 Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Mysle ze najodpowiedzniejszy bedzie bipod.. Lepsza celnosc i fajnie wyglada :D W drugiej kolejnosci preclufa Link to post Share on other sites
wiciak Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 A może broń boczną? :mrgreen: Bipod zdecydowanie jest bardzo dobrym pomyslem. Link to post Share on other sites
gurek Posted May 27, 2006 Author Report Share Posted May 27, 2006 jako bron boczna mam m4 well'sa tzw T'AEG {tani AEG} wiec uwazam ze w zupelnosc wystarczy ps. Z duzym zaciekawieniem sledze przebieg ankiety ;} dziekuje wszytskim ktorzy sie w niej wypowiadaja Link to post Share on other sites
Kajor Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Bierz preckę. Standardowa lufa M700 ma 6,12mm. Więcej niż w aegach. Ofkorz możesz trafić na lepszy egzemplarz, a poza tym skupienie nawet ze standardu jest niezłe. W końcu strzelasz na jakieś 50-70m, a nie na 300... :) Link to post Share on other sites
BaUEr Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Wedłóg mnie precka bez dwóch zdań 8) Ale dwujnóg od razu po tym, ponieważ nadgarstek się szybko męczy.wink: Hu oczywiście jeżeli można kupić jakis lepszy to jaknajbardziej. Wedłóg mnie najpierw osiągi później bajery typu siatka maskująca. 1. Preclufa + HU (zwiększenie celnego zasięgu - podstawa :twisted: ) 2. Dwujnóg (Komfort + dokładność) 3. lub 4. Siatka mask. (klimat :wink: + urzyteczność) 4. lub 3. Magazynek (wiadomo :P) Pozdrawiam ! ! ! ***BaUEr*** 8) Link to post Share on other sites
gurek Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 No dobra Dziekuje wszystkim bioracym udzial w ankiece i za wypowiedzi :) Mysle ze pora juz wybrac sie do sklepu. Zdjecia z calego upgradu umieszcze pewnie niebawem w dziale snajperskie, bo jest rubryczka Pozdrawiam Moderatorze- kasujemy :twisted: Link to post Share on other sites
AwR_Kaczy Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Czy jest sens wymiany hop-up jeżeli nie zmieniłem jeszcze lufy? Jeżeli tak to jaką gumkę najlepiej wstawić? Link to post Share on other sites
che Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Gdzie moge kupic preclufe do karabinow serii M700 od Tanaki ? Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 taiwangun.com Link to post Share on other sites
Austin Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Nie prosciej kupic Prec-lufe a dwojnog sobie zrobic? przeciez to tylko dwie nozki przyczepione do kawalka blachy w ksztalcie trojkata. Ja se zrobilem i jest wystarczajaco dobry nawet ma regulacje dlugosci nog :D w koncu mozna miec jedno i drugie, a dwojnog kosztuje jakies 200zl :? dla ciekawych tu sa fotki http://www.wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=...er=asc&start=20 Link to post Share on other sites
che Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Chodzilo mi o taki link http://www.taiwangun.com/index.php?str=pro...&product_id=131 Pasuje Wiec nie ma pewnosci ze tez Tanaki o_0 Edit cytatu przeze mnie. No bo trudno zeby webmaster pasował do PSG i M700 Link to post Share on other sites
mrBazyl Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Z tego co się orięntuje lufa KJW nie pasuje do Tanaki Link to post Share on other sites
BushidoTM Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 (edited) Dwójnóg jest to strata kasy .. Jeżeli bawisz się od dłuższego czasu w ASG to wyrabia Ci się ręka i powinieneś miec ją sztywną do celowania :D Chłopcze, mimo ostrzeżeń, nadal zaśmiecasz forum bzdurami albo odkopujesz stare tematy. Jeśli nie przestaniesz spamować i nie zaczniesz zachowywać się zgodnie z zasadami forum - Twoje konto zostanie zablokowane. Edited October 10, 2010 by Promant Link to post Share on other sites
dominZbolca Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 @BushdoTM: Zdajesz sobie sprawę, że tym niezwykle inteligentnym postem odkopałeś temat sprzed ponad czterech lat??!! Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Złota łopatka się należy :) Ale rekord wynosi chyba odkopanie tematu z przed pięciu lat o ile się nie mylę. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Odkopałeś temat sprzed 4 lat w dodatku wpisując niezłą bzdurę :D nieeeźle. Link to post Share on other sites
Recommended Posts