kmilo Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 jak juz pytałem w innych tematach o tym glocku,gdzie dostane do niego magazynek i lufe.moze ktoś chce sprzedać Link to post Share on other sites
Medi Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Skoro pytałeś w innych topicach, to po co powtarzasz pytanie :?: Link to post Share on other sites
Bociano Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Powiedz cz nie lepiej zamiast kupować sprężynę za 45zł i wymieniać w niej lufę kupić coś z CG H.P.A.Osiągów w tym glocku i tak nie zwiększysz a tylko się narobisz(a jak zmienisz osiągi to może o jakieś 10%).Nie warto się trudzić .A poza tym jak już pisał Paramedic po co pytasz o to samo w kilku tematach :?: :?: :?: Link to post Share on other sites
Kubolka Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Ja osobiscie uzywam G19. Wlasnie mam na sprzedarz magazynek ale do G19 tez STTI. Na tej strone www.taiwangun.com moze cos znajdziesz :). Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts