DariuszM Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Dzisiejsze cropy z zawodów LOK pod Poznaniem. Niestety - dałem ciała i przy takich ciemnościach, niskie ISO dało poruszone zdjęcia...:( SigSauer w kobiecych dłoniach :) Quote Link to post Share on other sites
Smokey Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Czekajcie, jak sie nazywa ta modifikacja ak na dole, radom hunter? Mam to w numerze "Broń i amunicja" ale nie chce mi sie szukać. Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Czekajcie' date=' jak sie nazywa ta modifikacja ak na dole, radom hunter?[/quote']Patrząc na komorę zamkową to nie. Radom Hunter jest na bazie AKM a ten ma komorę od AK. Zaryzykowałbym twierdzenie, że to bułgarski Arsenal SLR-xxx. I nie, nie opisywano go w Broni i Amunicji, uwierz na słowo ;) Quote Link to post Share on other sites
Smokey Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 REMOV wierze Ci na słowo 8) Quote Link to post Share on other sites
kulikson Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Niech zgadne pewnie było o nim w raporcie-wto w którym pracujesz:)Czytałem pare twoich artykułów,całkiem całkiem:)A co do tematu to kolba przypomina ta z Radom Huntera.Tylko właśnie oto chodzi,że jakoś przypomina..Z czego jest wykonana? Mam jeszcze pytanko co do mini-beryla: Czy da się domowymi sposobami zrobic zawias do kolby?Na jakiej on działa zasadzie (tzn.w jaki sposób się zatrzaskuje,co powoduje jego zwolnienie)?Czy można dostać gdzieś przednie okładziny do niego (nie koniecznie z przednią rączką i szyną montażową)?Czy broń sprawdza się w każdych warunkach,czy ma ona podobną wytrzymałość do pospolitego kałacha?Interesuje mnie jednak najbardziej ten zawias i jak on do licha jest skonstruowany? PS.Co do Raportu to nie pozuj tam więcej z bronią w ręku:) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
MATI12 Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 A dokładnie Slr-95 8) (opis) http://users.frii.com/gosplow/slr95.html Quote Link to post Share on other sites
Smokey Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Mam pomysł, dlaczego "Pan" REMOV nie jest mod'em w dziale broń palna? Z tego co mi wiadomo to nie ma sobie równych jeżeli chodzi o to. Wcale sie nie podlizuje. Quote Link to post Share on other sites
Max_E Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 A ja mam pytanie : Co to za model Siga na zdjęciach ? Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 P220 Sport .45 z kompensatorem ? Quote Link to post Share on other sites
Goldi Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Sig to model 226 S, 9mm Para wlasnie taki: http://www.kasskyt.dk/ks-nybrev-09-04-file...er/image004.jpg Quote Link to post Share on other sites
Puchatek Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Ano tak, 226 Sport. Tylko jedna głupia uwaga do właścicielki widocznych na zdjęciach dłoni: trzymanie kciuka za zamkiem moźe się dosyć przykro skończyć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts