Nanteris Posted November 16, 2006 Author Report Share Posted November 16, 2006 Ale masz SAR FS41 czy może SAR Taktik 2 ;) drogi HateMe ;), bo oczywiście w FS nie ma co trzeszczec :P Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 W pore odpisałeś ;) SAR Taktik Rifle II. Problemy z tą repliką opisałem w temacie o niej. Quote Link to post Share on other sites
maly jamnik Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Mam taki problem z Sarem Taktik rifle 2 ,że na ostatniej strzelance kilka razy musiałem regulować HU. :???: Nie ma ktoś jakiegoś patentu żeby przestał się rozregulowywać? Proszę o szybką pomoc :cry: Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Pisałem o tym problemie w temacie o SAR Taktik Rifle II. Znajdź i przeczytaj. Quote Link to post Share on other sites
PAUL80 Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Czołem Mam tez sara i mam problem cholernik nie podaje kulek w auto an nawet w single . Podgiełem odpowiednio blaszki w magazynku by sztywno siedział ale nadal to samo . Wiecie moze jak rozwiązać ten problem , ja juz powazniwe zastanawiam sie nad kupnem CA33E please help dzięki za pomoc oraz pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted December 16, 2006 Author Report Share Posted December 16, 2006 A rozkręcałeś maga ? moim skromnym zdaniem rozkręcenie nasmarowanie pomaga w 90% ;) Quote Link to post Share on other sites
PAUL80 Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Moze problem tkwi też w blokadzie w magazynku , jak pociagne maga do siebie słysze zwolnienie sie owej blogadki i przez chwile podaje kulki , jednak gdy puszcze mag zn ów nie podaje , tak jak by coś tam nie sięgało dostatecznie by zwolnić blokade :???: Quote Link to post Share on other sites
Graber Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Widzę, że już nieco minęło czasu od ostatniego posta. Czy wynikły jakieś nowości w związku z użytkowaniem i ew. awariami M41 FS? czy coś wy6maga po jakims czasie lekkiej wymiany czy odświezenia, itp itd? Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
AdRain Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 dokładnie, coś nowego? ja osobiście zastanwiam się nad sarem offizierem, ponieważ zdaje się być bardzo zręcznym i porządznie zbudowanym. a jak z low capami dobrze whcodzą? możę ktoś napisze jakąś dłuższą recke? Quote Link to post Share on other sites
che Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) Moim zdaniem hop-up to kompletny niewypał. Pisałem już. Na starcie radzę dokupić gumkę Guardera. Ja sam miałem jeszcze problemy ze stykami. Dwa razy regenerowane, raz wymieniany bezpiecznik. W końcu musiałem wymienić na kompletne nówki, już takie niededykowane pod airsoft, i śmiga. Aktualnie sprzedaje swoją SARnę, kompletnie wzmocnioną, łącznie z częściami GB (powodem sprzedaży jest po prostu zauroczenie w innym gunie ;) ) Edited April 10, 2007 by che Quote Link to post Share on other sites
AdRain Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 dobrze, ze napisales, że chodzi o zauroczenie w innym gunie :D a nie dlatego, że jej nienawidzisz. Ho-upy CA od zawsze, nie należały do najlepszych więc wymiana gumki to podstawa. a z kolbą nie było problemów? słyszałem, że w Taktik rifle ;) często sie łamie... może zmusisz się do napisania dłuuuugieeeej recki? ;D Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 A czy jakas tam wejdzie inna komora np. najlepsza na swiecie od TM?? Quote Link to post Share on other sites
che Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 dobrze, ze napisales, że chodzi o zauroczenie w innym gunie :D a nie dlatego, że jej nienawidzisz. Ho-upy CA od zawsze, nie należały do najlepszych więc wymiana gumki to podstawa. a z kolbą nie było problemów? słyszałem, że w Taktik rifle ;) często sie łamie... może zmusisz się do napisania dłuuuugieeeej recki? ;D Oj. Dalej podoba mi się ten gun ale zaczynam przesiadać się na inne uzbrojenie, i tyle. Problem z Hop-Upem rozwiązałem, tak jak nadmieniłem wcześniej, bardzo prosto. Po prostu wymieniłem gumkę CA na tą od Guardera i pięknie śmiga, nie trzeba się bawić w komory. Nie zmobilizuje się do napisania recki raczej ale pytaj a postaram się odpowiadać. Quote Link to post Share on other sites
gorzki77 Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 (edited) to moze odświeże temat - mam sara od 2007 r. i jeszcze mnie nie zawiódł, nie chce zapeszyć ale jak dotąd spisuje sie bez zarzutu a nic kompletnie nie wymieniałem. Jezeli chodzi o trzpienie trzymajace kolbe to radze coś z tym zrobić - w sensie przymocować ( ja owinałem czarna taśmą) bo przy nie wielkim wysiłku można je poprostu wypchnąć i problem gotowy. Karabin ma magazynek na 500 kulek więc nie ma potrzeby zbyt czesto doładowywać, w stoku jakieś 315-320 fps ale i tak dość daleko sieje- ja dokupiłem jeszcze kolimator i szynę , chwyt przedni , tłumik- i całość prezentuje sie rewelacyjnie- nastepnym razem dołącze fotke. Edited November 26, 2009 by gorzki77 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts