Juby Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 http://www.allegro.pl/item109627987_replik...eta_nowosc.html Co to takiego? Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 To do niczego niepodobne. To jest shit nie warty złamanego grosza. Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 Ale ja nie chce tego kupić :) tylko jak to zabaczylem zacząłem sie zastanawiać co to za sprzęt. Rozbroiła mnie aukcja. Quote Link to post Share on other sites
radzu Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 He he jak dla mnie to odpustowa zabawka dla dzieci, która nie powinna się nawet znaleźć w dziale ASG :lol: Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Święta prawda. Quote Link to post Share on other sites
Bubi Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 yyy... to nie ma skali 1:1 i chyba zadnego odnośnika do prawdiwej wiatrówki. Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 Dane techniczne: Nazwa: replika Wiatrówki ASG Producent: - Napęd: sprężynowy Skala: 1:1 Wykonanie: elastyczny plastik Energia strzału: ~0' date='4 J Skuteczny zasięg strzału: 15-20 metrów Pojemność magazynka: 20 kulek Długość: 53 cm Waga: 380 g[/quote'] Parametry dobre :) Quote Link to post Share on other sites
radzu Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Nazwa: replika Wiatrówki ASG Ja bym raczej napisał replika repliki repliki wiatrówki :P Skala: 1:1 no może i 1:1 ale w porównaniu do repliki repliki wiatrówki :twisted: Wykonanie: elastyczny plastik Czyli zanim się złamie to się wygnie :P Energia strzału: ~0,4 J hmm to chyba rzeczywiście w przybliżeniu.... zaokrąglili w górę :wink: Skuteczny zasięg strzału: 15-20 metrów No poleci na 20m jak masz silną rękę i daleko rzucisz zabawką Pojemność magazynka: 20 kulek jak na mag wsypowy to to raczej mało Długość: 53 cm No jak przystało na replikę w skali 1:1 - choć w zasadzie moja wiatrówka jest trochę krótsza :idea: bo mam pistolet-wiatrówkę :wink: Waga: 380 g no czyli jak rzucisz tym w przeciwnika to nawet poczuje Jednym słowem jak kupisz z 500 szt to będziesz mógł tego użyć na strzelance jako broni miotanej :wink: Quote Link to post Share on other sites
Yanas Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 jak to zobaczyłem pierwszy raz to... ległem :mrgreen: ta broń jest po prostu tak odpustowa że nadaje się do galerii absurdu imienia gumowej kaczki :wink: to miałoby może sens gdyby chociaż wygląd był jako taki... ale pół metrowa replika wiatrówki to przasada :lol: Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 miałem to w rękach... kolega ma .... zasięg maks 10 metrów ... celnego maks 5 ... dalej tym rzucisz niż strzelisz :| Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 No mnie też to rozbroiło chciałbym zobaczyć lepsze fotki tego sprzętu. Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Cyba się nie da. Tak to szpeci okolice że aż strach :F Quote Link to post Share on other sites
fire Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 wygląda jak wykastrowana pepesza :D Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 No, ogólne zarysy ma pistoletu maszynowego MP 18 Bergman. A może raczej Suomi M31? Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Proponuję zawody w rzucaniu tym czymś :lol: Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 Kupił ktoś już? Quote Link to post Share on other sites
Rychu-Commando Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Ja na pewno tego w życiu nie kupie...raz wstawiłem komentaż "Ta wiatrówka nie jest warta tej ceny" i wstawiłem ocene 1. Plotki głoszą że mój komentaż spotkał moderatora...do dzisiaj go nie odnaleziono :| Quote Link to post Share on other sites
maTTi Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 http://sklep.airsoftguns.pl/projector.php?...duct=1147200957 Dodatkowe akcesoria: celownik laserowy o zasięgu kilkuset metrów (...) :wink: Quote Link to post Share on other sites
mig Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Kiedyś za gówniarza (8 lat wtedy miałem?) coś w tym guście zakupiłem w hurtowni zabawek za oszałamiającą kwotę 6 złotych. Jak ja się wtedy cieszyłem (w końcu to był pierwszy własny, nie pożyczony od kolegi miotacz kulek 8) ). Przestałem się cieszyć jak to coś padło po jednym dniu strzelania :lol:. Dzisiaj chyba nawet ośmiolatek wyrzuciłby to do śmieci... Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 Dodatkowe informacje: Tryb ognia: pojedynczy HOP UP: Nie Blokada spustu: Nie Dodatkowe akcesoria: celownik laserowy o zasięgu kilkuset metrów' date=' pasek na ramię, luneta (atrapa)[/quote'] Hehe Luneta atrapa no nie wiem czy ktoś dałby się na to nabrac że to nie atrapa. No cud takiej repliki jescze nie widziałem. Można ją porównać tylko do Omegi co leci na 100 metrów Quote Link to post Share on other sites
mig Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Ej no sorry :F Omega to już wyzsza półka. Kiedy kupywałem w hurtowni lata temu tą wiatrówkę to omegi były po dychu :lol: Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 Luneta jest mistrzowska.... A ten laser..... A zasięg 15-20 metrów........... To dobry kabaret jest. Quote Link to post Share on other sites
Spirit Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Świetny producent, taki znany i wogle :wink: . A ta omega na 100 metrów to chyba z katapulty :roll: (spoko spoko wiem ze to żart, żeby nie było :wink: ) _______________________________________________ Autor: mhgfbhnjmkl Ocena: [] [] [] [] [] Zarombista replika byłe znia nastrzelance dorownywała aeg ca. Strzela spokojnie na 60 m . Super sprawa a ten laser miód cena miód niesamowite ze za taka cene mozna kupic taki nie ziemski karabin polecam serdecznie . Ignacy Waligóra!!!!!! _______________________________________________ Tylko pociąć sie normalnie :? Quote Link to post Share on other sites
foka3054 Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Komentarze z tego czegoś z airsoftguns. komebtarz nr 1 [ Zarombista replika byłe znia nastrzelance dorownywała aeg ca . Strzela spokojnie na 60 m . Super sprawa a ten laser miód cena miód niesamowite ze za taka cene mozna kupic taki nie ziemski karabin polecam serdecznie . Ignacy Waligóra!!!!!! ] komentarz nr 2 ta replika jest genialna... strzela nie na 20 ale na 45 metrów... nie wiem dla czego nikt tego nie kupuje ale naprawdę polecammm.. p.s on jest po prostu pikny...!!! komentarz nr 3 fajne powiązanie karabinku snajperskiego z wiatrówką szkoda że jest tak krutki gdy by nie to to byłby o wiele ładniejszy Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 Jezu, co za herezje piszą. Bez komentarza. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts