RAI wilku Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 http://allegro.pl/item120120528_oddam_tani...koza_kozka.html Najtańsza na allegro. A tutaj dla amatorów nastolatek: http://allegro.pl/item119828525_mlode_kozy..._i_kozleta.html Zawsze można kupić dmuchany zamiennik. Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Assarin, pokrecilo Cie??? Przeca Ty starozakonny :P Jaki tam starozakonny... no może troszkę stary, ale zakonny ?! A właśnie, to my mamy rope? bo ja zawsze myślałem że naszym strategicznym dobrem jest wełna wielbłąda. 8O - Get some Marines Get some !! - Yeah! yeah! get more marines... na 6 nie opłaca mi się wysadzac... :lol: PS Ogłoszenie- Zamienię szkoloną kozę na nie szkolonego wielbłąda. Koza jest szkolona do ataków terrorystycznych. Rozróżnia Marines, Hummve, abramsa i trabanty. Cele wybiera w zależności od ciężaru ładunków. Nie używana. Zamieniam bo szykuję atak na bazę. Quote Link to post Share on other sites
Fajek Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Przyjechaliśmy dać Wam demokrację i Mc Donald's, oraz nakarmić Wasze kobiety i spłodzić im lepsze dzieci... Przyjechali nam biedni emigranci z ameryki ... spragnieni wojen, ludzkich posiłków i przedewszystkim szczupłych kobiet... Przyjmiemy biedaków i podzielimy się tym czego mamy pod dostatkiem... mianowicie 7.62x39 Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Dzikki, Ty przypadkiem nie miałeś tam jechać jako NEUTRALNY korespondent wojenny? :D Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Z jakże neutralnej stacji telewizyjnej Aldżazziiiiiiiiii............ A! :) Quote Link to post Share on other sites
Miedza Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Chyba ABW zaczyna czytać, CIA też... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Trael Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Przyjechali nam biedni emigranci z ameryki ... spragnieni wojen, ludzkich posiłków i przedewszystkim szczupłych kobiet... Przyjmiemy biedaków i podzielimy się tym czego mamy pod dostatkiem... mianowicie 7.62x39 Od ludzkich posiłków i szczupłych kobiet to mamy bazy w Europie. Więc nie potrzebne nam jakieś brzydkie stwory z wąsami do tego przykryte prześcieradłami. Bardzo cieszymy się z gościnności naszych wschodnich braci. W ramach wymiany za 7.62x39 wyślemy wam technologię atomową w tempie "rakietowym" ;) Quote Link to post Share on other sites
sebas Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Ale pierw spalimy wam meczety :twisted: :twisted: EDIT: Najpierw dam buzi Filowi potem spale te meczety :!: Quote Link to post Share on other sites
filo16 Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 8) jak ci dupsko wyzdrowieje to dopiero spalisz te meczety.... Quote Link to post Share on other sites
sebas Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 To buzi w pupe + wygryzanie bizonow ? ok :F :** Quote Link to post Share on other sites
filo16 Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 ale dupska nie myłes jak obiecałes ?? pozyczymy wielbłada żeby było "egzotyczniej" ?? mam dla ciebie coś extra http://www.allegro.pl/item118072393_wibrat...ji_nowosc_.html edit: jak ci 4 za mało to pomysl sobie ze jeszcze ja sie dołacze, wątroba ci wypadnie... Quote Link to post Share on other sites
sebas Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Mam takie 4 :> To za malo dla mnie :F :F Quote Link to post Share on other sites
hichel Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 http://www.allegro.pl/item118241085_durex_...wibracyjna.html To se kupcie - lepsze niż wibrator do betonu :P ale od razu cały karton bo to tylko 20 min działa :wink: Quote Link to post Share on other sites
filo16 Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 i gdzie ja to se wsadze ?? Jak zegne wibrator do betonu w pierscien to dopiero bedzie nakładka... Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Dzikki, Ty przypadkiem nie miałeś tam jechać jako NEUTRALNY korespondent wojenny? :D Miałem Krecie, ale poczułem się w obowiązku wystąpić tam jako Dobry Głos prowadzący wiernych do walki o obrone domów swych, kobiet oraz innych dóbr przed niewiernymi. Mogę obiecać, że będę neutralny ... do momentu aż zobaczę pierwszego brudnego amerykanina wchodzącego do domu. Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Od ludzkich posiłków i szczupłych kobiet to mamy bazy w Europie Zwłaszcza w Ramstein. :lol: Quote Link to post Share on other sites
Looc Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Witam, Mam pytanie do ludzi jadących z krakowa lub okolic, czy nie znalazłoby się miejsce w samochodzie dla 3 osób, oczywiście za odpowiednią opłatą, każda ilosć miejsc nas interesuje. Jeżeli to nie wypali czy są jacyś maniacy dostający się do Bornego pociągiem lub autobusem, proszę o wszelkie informacje. Ps. Koze mamy przenośną, składa się w kostkę więc nie będzie zajmować dużo miejsca. Quote Link to post Share on other sites
Pasoo[Madness] Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Looc zapomniał dodać ze trochę późno o tym piszemy, ale niestety zdarzył się wypadek losowy i nasz samochód przeznaczony na ta wycieczkę ląduje od 16 w serwisie. Próbujemy znaleźć cos innego, ale można także spróbować się do kogoś wbić.;] Quote Link to post Share on other sites
filo16 Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Proponuje przyjechac na wielbładach wyporzyczonych (uprowadzonych) z ZOO Klimat bedzie i oryginalnie tak ... Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 my juz mamy pojazd (kliknij na zdjęcie) i cwiczymy Quote Link to post Share on other sites
filo16 Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ja cwicze techniki zatrzymania : Jak i techniki kulturalnego pytania o wazne informacje Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 http://www.fst.udp.pl/galeria/2006.07.23/ASG19.JPG komis z uzywanymi wielbłądami, wielkie otwarcie 19.08.06 deptak w Qualudży Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Bueheheheh.. a to wy nie widziita ze to wielbłąd klacy D? pije 30l na 3 dni i od 0 do 100 rozpędza się w 3,5min ... wypas.. ale to jest miejska wersja, w terenie niespecjalnie poniesie 5 ludzi. Wiem bo sprzedałem tn typ rok temu... traz mam wielbłąda miniwana... ten to dopiero ładowny jest :D wszyscy wejda i jakas bomba sie nawet zmieści ;) Quote Link to post Share on other sites
filo16 Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 ten to dopiero ładowny jest :D wszyscy wejda i jakas bomba sie nawet zmieści ;) Sebuś normalnie jakby o tobie mówił :lol: (_o_) Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 I potem się dziwią że wszyscy chcą UeSoarmistów wypędzać z własnych krajów :D ... same zmoczeńce te hamerykany panie ;) :F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts