devilhead Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Jak mówi piosenka: ues army huligan, zdiełał w mirie bałagan... :twisted: Quote Link to post Share on other sites
cezar Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Po przeczytaniu całego wątku, mam wrażenia że moje pytanie jest OT, ale mimo wszystko je zadam: Kto jedzie z Warszawy do Bornego w czwartek lub piątek i ma wole miejsce w swoim KTO oraz byłby tak łaskawy mnie zabrać (co oczywiste, dorzucam się do paliwa) Quote Link to post Share on other sites
Looc Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 A czy będzie możliwość nabycia plastiku( w formie małych białych kuleczek dla niepoznaki) od handlarza bronią? Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Loock, to handlarz bronią... nie amunicją... pestki to se sam załątwiaj :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Czy będzie na zlocie ktoś kto zna GB G&P i będzie potrafił włączyć tryb ognia pojedyńczego? Coś ta blokada zębatki tłokowej (co się "uruchamia" w trybie semi) nie chce u mnie działać jak należy. Quote Link to post Share on other sites
qwmx Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Jaka stacja PKP jest najbliżej Bornego? Na jaką stację się kierować żeby dojechac i mieć blisko? Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Szczecinek - 20 km od Bornego, pozniej sa busy chyba co 30 minut do Bornego. Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Stacje najbliżej masz w Bronym, ale jest nieczynna :D Najszybsza opcja to Szczecinek + Bus lub spacerek. edit. Cybul nie wiem jak to się stało ale nie 'doprzewinąłem' do Twojego posta. Quote Link to post Share on other sites
Looc Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 My (madness) jedziemy z Jarosławia (Podkarpackie) Pociągiem do Czaplinka (1przesiadka) z tamtąd 20km. Quote Link to post Share on other sites
capri Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 A czy będzie możliwość nabycia plastiku( w formie małych białych kuleczek dla niepoznaki) od handlarza bronią? Może uda mi się coś przytargać, ale nie obiecuję ... Czy będzie na zlocie ktoś kto zna GB G&P i będzie potrafił włączyć tryb ognia pojedyńczego? Coś ta blokada zębatki tłokowej (co się "uruchamia" w trybie semi) nie chce u mnie działać jak należy. Być to będzie, ale nie wiem czy to dobry pomysł w warunkach polowych grzebać w GB. A nie zmieniałeś czasem spustu na Guardera? Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Spust jest stock CA, problem leży w dzwigni rozdzielacza ognia, nie stawia żadnego oporu. Mam tylko full auto (nawet na 'single') przy sporym ROF'ie. Quote Link to post Share on other sites
capri Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 To są dwie opcje, albo masz już startą dźwignię, albo w styku spustowym się już plastik skończył i dźwignia nie ma się o co blokować przy odcinaniu. Mogę zabrać obie części, ale nie wiem kiedy będziemy mieli na to czas ... Quote Link to post Share on other sites
baalp Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 http://www.insults.net/html/swear/arabic.html Arabscy potomkowie Allaha, żeby zwiększyć moc naszego ataku doradzam nauczać się ojczystego języka naszego (najważniejszych zwrotów) :mrgreen: I niech wiatr błogosławi wasze Kozy :D Quote Link to post Share on other sites
Piciu Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Tia... ekipa arabska będzie miała gościa co szprecha po arabsku... przy odrobinie szczęścia też bedzie magafon (będzie...?), no i będą modły :D A tak przy okazji, pytanie padło w sąsiednim topicu, ale nie uzyskało odpowiedzi... jak to jest z bronią ukrytą? Czy siły dobra, porządku i sprawiedliwości mogą strzelać gdy widzą gośca: a. z bronią, schowaną albo przewieszoną przez plecy b. z bronią przejawiającego ewidentnie złe zamiary (czyli np. celuje) c. gdy mają chociaż podejrzenie że ma broń. I co ONZ zrobi biednym amerykańcom za zabicie kogoś bezbronnego? Będą jakieś sankcje? Wielka afera prasowa zakończona wycofaniem sie USA z konfliktu? Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 A gdzie Ty tam ONZ widziales w scenariuszu ? Quote Link to post Share on other sites
Piciu Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Nie widziałem nigdzie... czy musiałem? Czy nie bawimy sie w milsim'a? Jeżeli siły NATO będą bestialsko mordować biednych, nieuzbrojonych cywili, ktoś będzie musiał zareagować, prawda? Głosem ONZ będzie głos organizatorów. Chyba zareagują jak podczas pokojowej demonstracji dojdzie do strzelaniny, prawda? A demonstracje mogą być... :twisted: Quote Link to post Share on other sites
devilhead Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Piciu, ale to nie Afgaraq... Nie będziesz chyba rzucał jajami w okupanta? :lol: Quote Link to post Share on other sites
Piciu Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 ... pomidorów nie budiet ... Quote Link to post Share on other sites
devilhead Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Lepiej nie, bo przeciwnik może nie zrozumieć dowcipu. I wtedy Ci Zastawa nie pomoże... Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 ... chyba, że się nią zastawi. Quote Link to post Share on other sites
Juhas Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Jestesmy po stronie rebeliantów i tutaj pytanie: Czy nieodbierzecie tego jako głupi zart, jesli przyjedziemy przebrani za kobiety? Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Jestesmy po stronie rebeliantów i tutaj pytanie:Czy nieodbierzecie tego jako głupi zart, jesli przyjedziemy przebrani za kobiety? Tyle ostatnia mowia o gwaltach amerykanskich zolnierzy na arabskich kobietach... :D Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Łapy precz! od naszych kobiet i... e... co to my tam mamy za bogactwa mineralne a co to ich amerykance chcą podpiertentego?? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
baalp Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Tyle ostatnia mowia o gwaltach amerykanskich zolnierzy na arabskich kobietach... Trzeba bronić Haremów :D Jestesmy po stronie rebeliantów i tutaj pytanie: Czy nieodbierzecie tego jako głupi zart, jesli przyjedziemy przebrani za kobiety? A jak ktoś was pomyli i zapędzi do swojego Haremu :P Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Kobiety?? Hmmm........ :D A ja będe ubrany jak Boją-Się-Nawet-Jego-Wielbłądów Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts