jmsss Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Mam zamiar kupić tę replikę : http://www.sklep.airsoftguns.pl/projector....duct=1133733660 Czy ktoś ją ma i napisze mi czy warto ją kupić :?: Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Nie warto mi w moim się rozwalił tłok. Ładnie wygląda, ale kiepsko strzela... Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 pidżefjat a ja Ci powiem, że nie jest taki zły. Tyle, że jest to miesce dla tanich replik, a STTi jakoś to nie pasuje. Co nieco jest na sprężynach. Tam też zamieściłem zdjęcia i opis demontarzu HKa Quote Link to post Share on other sites
pafcio Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Ja też mam. Według mnie strzela bardzo dobrze (jak Beretta UHC może nawet więcej :!:). Co do awarii to nie wiem bo mam dopiero jakieś 2 tygodnie. Napisałem o nim recenzję ale jej jakoś nie widzę. Jeszcze nie zameszczona. Jak kupujesz to kup na tajwangunie. TAm lepiej Quote Link to post Share on other sites
Smola Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Nie radze kupować na Airshitguns.pl. Nie jednego w pompe zrobili ciebie też mogą. a tajwangun.pl to sklep który każdy poleca więc ja bym radził ci ruszyć dupe i zrobić jednak to konto ;) Naprawdę tajwangun to w porządku sklep ;) Quote Link to post Share on other sites
pafcio Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Na aiłsziće nie kupuj :!: Szkoda czasu itp. Na tajwangunie masz jeszcze przegląd zerowy :!: Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Ja mam to USP i powiem że nawet nieźle strzela tylko u mnie na 0.11 to kulki latają na tym HU tak bardzo do góry że szkoda gadać. U mnie narazie rozpadła się tylko blokada spustu tak to waga konkretna wykonanie dobre. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Panowie... To nie jest temat o tanich sprężynach! STTi do nich się nie kwalifikuje! [ Dodano: Czw 29 Cze, 2006 ] Przenoszę do "sprężyn" Quote Link to post Share on other sites
Blast Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Ja też mam tą sprężynke i tak jak u Juby rozpadła się blokada spustu ale i tak z niej nie korzystam (a jak co to łatwo da się ją naprawić). Co do kupna to proponuje military.pl tam jest taniej niż na airsoftgun. Pistolecik bdb (tylko trzeba nasmarować) :D Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Raczej tłumika nie zamontujesz, chyba, że ostro się pobiedzisz... Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Nie zamontujesz nie ma żadnego gwintu ani nic. Dodatkowo jest metalowa lufa zewnetrzna i wewnętrzna więc nie nagwintujesz. Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 No to dupa... :) ale czy koniecznie potrzebny Ci tłumik? USP jest fajne samo z siebie. Małe zgrabne i jak strzela! Ja stunningowałem i na prawde niesie bardzo ładnie! Quote Link to post Share on other sites
Blast Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Ja stunningowałem i na prawde niesie bardzo ładnie! Możesz powiedzieć co dokładnie zrobiłeś ?? :D Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 To nie temat od tego. Tutaj mogę polecić USP firmy STTI bo jest warte swej jakże niskiej ceny! Quote Link to post Share on other sites
Austin Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Musze zwrocic uwage ze ten model to nie jest wersja compact tylko normalna :wink: Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Niestety Austin, jest to Compact. Różnica w długości broni. To co robi STTI jest kopią Compacta, nie wersji zwykłej. Choć może nie do końca. Wersję ostrą widziałen z kabłąkiem o innym kształcie, choć w necie trafiło się kilka zdjęć w takiej postaci, jak pokazało to STTI. Quote Link to post Share on other sites
Austin Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 To nie jest prawdziwy COMPACT!!! :!: To jest tylko krotsza wersja USP a wersja compact nie rozni sie tylko dlugoscia!! Sam mam wersje compact z KSC to wiem a jak chcecie se porowac to macie porownanie :arrow: [ Dodano: Pią 07 Lip, 2006 ] Zdjecia sa wziete ze strony H&K http://www.hkpro.com/contents.htm Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Jóźku i Staśku... Austin, nie unoś się tak! Tu nie chodzi o idealne odtworzenie, tylko o przydatność w akcji. Quote Link to post Share on other sites
Austin Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Poprostu tamto "cos" to jest zwykly USP ze skrocona lufa. Tu nie chodzi o idealne odtworzenie' date=' tylko o przydatność w akcji.[/quote'] Wiec mozna powiedziec ze to nie jest prawdziwa replika :wink: ale co do tego ma przydatnosc w kacji to nie wiem... Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Mam pewien problem, raz na jakiś czas dzieje się tak że jak chcę naciągnąć zamek to zamek wyskakuje z szyn i się blokuje z przodu trzeba wtedy pistolet ścisnąć ręką czy ktoś ma podobny problem? Quote Link to post Share on other sites
Blast Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Ja tyż nie :P Może masz coś ze sprężyną powrotu :?: Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Zdaje mi się że chyba wytarły się już te szyny i porpstu zeskakuje z nich. Quote Link to post Share on other sites
Blast Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 A rozkładałeś go ?? Bo jak tak to może coś źle złożyłeś i dlatego wyskakuje ?? Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 No to masz problem NIESAMOWITE. No nie da się ukryć A rozkładałeś go ?? Bo jak tak to może coś źle złożyłeś i dlatego wyskakuje ?? No chyba żartujesz. Sprawdz czy u Ciebie tak nie ma pociągnij energicznie za koniec powtarzam koniec zamka i sprawdź. Prosiłbym moderatora o wyczyszczenie tematu. Quote Link to post Share on other sites
jmsss Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 W moim gdy zamek już wraca pod koniec się blokuje ok 0.5 cm i muszę go dopchnąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts