Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

H&K USP Compact Heavy Weight - [STTI]

Recommended Posts

Ja też mam. Według mnie strzela bardzo dobrze (jak Beretta UHC może nawet więcej :!:). Co do awarii to nie wiem bo mam dopiero jakieś 2 tygodnie. Napisałem o nim recenzję ale jej jakoś nie widzę. Jeszcze nie zameszczona. Jak kupujesz to kup na tajwangunie. TAm lepiej

Nie radze kupować na Airshitguns.pl. Nie jednego w pompe zrobili ciebie też mogą. a tajwangun.pl to sklep który każdy poleca więc ja bym radził ci ruszyć dupe i zrobić jednak to konto ;) Naprawdę tajwangun to w porządku sklep ;)

Ja mam to USP i powiem że nawet nieźle strzela tylko u mnie na 0.11 to kulki latają na tym HU tak bardzo do góry że szkoda gadać.

U mnie narazie rozpadła się tylko blokada spustu tak to waga konkretna wykonanie dobre.

Ja też mam tą sprężynke i tak jak u Juby rozpadła się blokada spustu ale i tak z niej nie korzystam (a jak co to łatwo da się ją naprawić). Co do kupna to proponuje military.pl tam jest taniej niż na airsoftgun. Pistolecik bdb (tylko trzeba nasmarować) :D

Niestety Austin, jest to Compact. Różnica w długości broni. To co robi STTI jest kopią Compacta, nie wersji zwykłej. Choć może nie do końca. Wersję ostrą widziałen z kabłąkiem o innym kształcie, choć w necie trafiło się kilka zdjęć w takiej postaci, jak pokazało to STTI.

Poprostu tamto "cos" to jest zwykly USP ze skrocona lufa.

Tu nie chodzi o idealne odtworzenie' date=' tylko o przydatność w akcji.[/quote']

Wiec mozna powiedziec ze to nie jest prawdziwa replika :wink:

ale co do tego ma przydatnosc w kacji to nie wiem...

• 3 weeks later...
No to masz problem

NIESAMOWITE.

No nie da się ukryć

A rozkładałeś go ?? Bo jak tak to może coś źle złożyłeś i dlatego wyskakuje ??

No chyba żartujesz. Sprawdz czy u Ciebie tak nie ma pociągnij energicznie za koniec powtarzam koniec zamka i sprawdź.

Prosiłbym moderatora o wyczyszczenie tematu.

• 5 weeks later...