Juby Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 A u mnie wytarł się już ten ząb od tłoka. Kiedy naciagam pada automatycznie strzał. Quote Link to post Share on other sites
jmsss Posted August 26, 2006 Author Report Share Posted August 26, 2006 Pewnie wymienić się nie da Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Zapewne nie ale może uda mi się coś wykombinować z tym tłokiem. Bo toczyć go nie ma sensu.... Quote Link to post Share on other sites
jmsss Posted September 12, 2006 Author Report Share Posted September 12, 2006 Zresztą nowy kosztuje 40 zł + przesyłka. [ Dodano: Wto 12 Wrz, 2006 ] Nie uwieżycie co się stoło z moim USP. Cała gumka wyszła z lufy i kicha. musiałem go rozkładać (zdarzyło mi się to już dwa razy ) dziś się wk******* i gumkę przyklejiłem, później olej i wszystko działa. Quote Link to post Share on other sites
Seweryn Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 ja sobie zamierzam kupić tego USP mam nadzieje żę warto :D Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 ja sobie zamierzam kupić tego USP mam nadzieje żę warto :D Fascynujące. A co nas to obchodzi? Quote Link to post Share on other sites
jmsss Posted September 19, 2006 Author Report Share Posted September 19, 2006 Warto. Quote Link to post Share on other sites
Zapper Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Mam pewien problem' date=' raz na jakiś czas dzieje się tak że jak chcę naciągnąć zamek to zamek wyskakuje z szyn i się blokuje z przodu trzeba wtedy pistolet ścisnąć ręką czy ktoś ma podobny problem?[/quote'] Witam mam USP STTI od czerwca. strzela swietnie , działa swietnie , zadko kiedy sie blokuje(zdarzyło sie ). podczas rozkladania ułamałem, przynajmniej wypadły takie dwie plastikowe czesci. No to szukam skad mogły sie wziac owe elementy :| . zdejmuje zamek i co sie okazuje ze poczatek tłoka, tam gdzie jest wyrzutnik łusek, sa dwa slady po ułamanych czesciach,wydaje mi sie ,ze sa to pewnego rodzaju "uszy" z zamka,ktore zachodziły na tłok i sztywno trzymały zamek. podczas zdejmowania odłąmałem je i zaczał mi sie ten sam problem. POzdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Blast Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 Mam pytanie : czy ma ktoś zepsutą tą replike ?? Bo szukam gumki hop upa do niego bo na moją kapła "kropelka" i popękała :( i teraz jest mniej szczelna i od czasu do czasu wypada z lufy i zostaje na wylocie od tłoka :/. Bardzo bym prosił o odpowiedz na pw lub gg 8130836 . Z góry dzięx Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 W moim USP wytarły się zęby tłoka jakiś czas temu. Jest to dobra replika jak za tą kase ale nie na długo. Bo jest awaryjna i malo wytrzymała. Quote Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Czytałem ze niezła jest ale nie wiem jak jest w realui napewnoi jest lepsza od glocka 17 stti Quote Link to post Share on other sites
jmsss Posted September 26, 2006 Author Report Share Posted September 26, 2006 Awaryjna jest, ale wygara ma! Quote Link to post Share on other sites
luk6776 Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 witam zakupiłem swoją pierwszą replike asg (spręzynową,profesjonalną) czy ktoś zwas jest użytkownikem tej broni i czy jest ona dobra ? http://www.sklep-asg-militaria.pl/product-pol-1756-Replika-pistoletu-USP-Compact-Heavy-weight-.html Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Witaj, Jeśli chodzi o wykonanie - replika jest naprawdę ładnie zrobiona, jak na sprężyniaki z STTI/SRC przystało. Jednak jeśli chodzi o osiągi - nie spodziewaj się niczego dobrego - nie odstają od innych pistoletów sprężynowych w tej cenie więc mając za przeciwnika przykładowo kogoś z shotgunem z DE/AGM/GA w tej samej cenie - praktycznie nie będziesz miał zbyt dużych szans. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
luk6776 Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 a przebije chodziasz pudełko po butach ? mam zamiar grać z kolegą który ma jakis byle jaki karabin kupiony na wyprzedarzy poradze sobie ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts