Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Digital Woodland

Recommended Posts

Nie wiem dlaczego ale niektóre mundury różnią się odcieniem. Dlatego ciężko jest dobrać komplet spodni i bluzy. Jedynie na rangershopie jest zestaw w jednakowym odcieniu. Czy ten komplet z www.rangershop.pl jest nowy? wprawdzie nie jest napisane obok produktu "demobil" ale nie jestem pewien. Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś linki oprucz tych powyżej to byłbym wdzięczny.

Na początek radziłbym ci iść do sklepu z militariami (jeśli takowy w Kluczborku istnieje, nie wiem bo nie byłem) i tam poszukać. W co lepszych sklepach znajdziesz prawie napewno i dobrać bluze i spodnie tak, żeby nie różniły się odcieniem.

Niestety w Kluczborku nie ma sklepu militarnego, a najbliższy jest w Opolu, ale i tam albo jest bardzo skromny wybór albo wszystko jest 2 razy droższe niż np. na allegro, dlatego też bede musiał zdać sie na internet.A co do munduru to jestem mało zaawansowanym maniakiem dlatego nie mam tyle kasy by wywalić 350 zł na orginalny mundur. Dlatego poluja na jakąś tanią kopię.

Cóż zawsze myślałem, że forum między innymi do tego służy żeby zadawać pytania. Przejrzałem wszystko na allegro i we wszystkich wiecej znanych sklepach. Myślałem że ktoś powie mi coś wiecej, ale dochodze do wniosku że wiedza niektórych osób odpowiadających na moje pytania jest taka jak moja albo i mniejsza. Pozdro

Nie wiem dlaczego ale niektóre mundury różnią się odcieniem. Dlatego ciężko jest dobrać komplet spodni i bluzy.
Poproś sprzedawcę - na pewno Ci pomoże dobrać pasujące. Ja tak zrobiłam, ale miałam innego rodzaju problem: kupiłam podróbke i to kiepskiego typu - jak się okazało juz po jakiś 3 razach użycia w polu kolor zaczał się scierać i powoli wychodzi spod niego biały (sic!) spód....

Drugi feler to rodzaj materiału: trochę grubszy i sztywniejszy od oryginału, że o kolorycie nie wspomnę (choć do pewnego rodzaju terenu pasuje)

Stąd dołączę się do głosów miłośników kontraktów.... czasammi warto zapłacić więcej :(

Karczycho: skąd taka agresja?

[ Dodano: Sob Lip 22, 2006 11:09 pm ]

p.s. Tony, jeśli Ci zależy, mogę Ci podać nick sprzedawcy z allegro. Współpracę zaliczam do udanych, ale jak mówiłam towar się spiera (z nawet sciera). Za całośc (bluza, spodnie, czapka patrolówka) zapłaciłam -coś ze 120 zł (może nawet mniej)

ostatnio gadałam z Kthulhu o spodniach FOSTEX-a, podobno dobre i nie spieraja się tak łatwo. Może np. ta aukcja: http://www.allegro.pl/item114750239_bojowk...my_fostex_.html ? Podkreślam ze sprzedawcy nie znam.

Biorąc pd uwagę np. te spodnie w digitalu woodland to trudno mi by było dobrać do nich górę bo jak widze są jakieś dziwne, jakby w ogóle kolorystyką odbiegały od orginalnych kontraktowych. Myślałem o tym produkcie mil-Teca

http://allegro.pl/item116003002_woodland_k...iami_asg_l.html

Ale inni użytkownicy twierdzą że lepiej skompletować kontraktowy używany i cena bedzie podobna. Ja jednak nie jestem do końca przekonany do używanuch. A co ty myślisz księżniczko??

na ebayu mozna wygrac czasem aukcje z kontraktowymi ciuchami w cenach od $5 do $20 :!: (spodnie i bluzy) co wychodzi okolo 150-200zl za komplet z przesylka - jezeli u jednego sprzedawcy skompletujesz caly ubior, zaplacisz za tylko JEDNA przesylke a nie 2 np ;) (koszta przesylki do polski ok $20)...

scizophrenikz mam do ciebie pytanie. Czy zamawiałeś coś z za oceanu? bo widziałem tanie hełmy kevlarowe kosztowały one ok. 40$ to duzo taniej niz w Polsce, w ogole wszystko tam jest duzo tansze(a przynajmniej militaria). Chodzi mi generalnie o przesyłke, ile kosztuje przesyłko np. z USA?

Temat o cenach przesylek z USA juz byl na forum (bodajze w dziale Sklepy, nie chce mi sie szukac). Bez OT mi tu. //szasz

Karczycho: skąd taka agresja?

Stąd :

http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=21653

Tony91 : Jeżeli chcesz wyrzucic pieniądze w błoto to kup kopie marpata.Nie ma kopii lepszych lub gorszych. Rozróziają się na gówniane i bardziej gówniane , jedne sie spiorą po 3 miesiacach a inne po 5. Jeżeli chcesz mieć marpata to kup sobie oryginał.

Ps. Przypomne http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=21653

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...