zydelek1990 Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Krótko i na temat: Wcześniej ktoś cos wspominał o tej replice ale dla mnie to 0 informacji. Propnuje aby tu umieszczać informacje o tej broni. Interesuje mnie wszystko. dziękuje Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Kopia TMki, magi od TM wchodzą po lekkim przetarciu papierem ściernym, nawet ta sama część ulega po pewnym czasie awarii i trzeba ją wymienić na mocniejszy odpowiednik robiony przez Guardera. Giwera podobno równie solidna co Paraordnance. O wersji ABS nic nie wiadomo (a byłaby świetną podstawą do instalacji metalowego szkieletu i zamka, które można kupić choćby w Mychinagunie). Quote Link to post Share on other sites
zydelek1990 Posted July 23, 2006 Author Report Share Posted July 23, 2006 Do westie: Czy posiadasz Sig P226 od KJW??????? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Nie, ale byłem zainteresowany zakupem i dlatego trochę poczytałem. Quote Link to post Share on other sites
zydelek1990 Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 Dla zaspokojenia ciekawości: 1)A o jakiej części mówisz że ulega awarii? 2)Jak to jest z tym HU? Na MG pisze że nieregulowany, a na TAIWANGUN napisane że jest regulowany. 3)Jak inni oceniają tą broń(osiągi, moc BB, jakość wykonania)? Dziękuje Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 2)Jak to jest z tym HU? Na MG pisze że nieregulowany, a na TAIWANGUN napisane że jest regulowany.W "nowej" wersji jest regulowany (zarówno tej z trademarkami, jak i bez).1)A o jakiej części mówisz że ulega awarii?Nazywa się toto "loading muzzle", czyli pewnie jakiś cyngwajs od podawania kulek - Guarder produkuje wzmocnioną wersję.3)Jak inni oceniają tą broń(osiągi, moc BB, jakość wykonania)?Lepsza od 190'tki HFC, niektórzy nawet twierdzą, że lepsza od kujotowskiego Paraordnance'a. Są drobne problemy z magami, ale to się da załatwić (za pomocą czegoś, co się nazywa "silicone gel" - rozebrać maga, nałożyć tego dynksu wokół uszczelek, złożyć i wytrzeć to, co się wycisnęło. Tak czy owak, służy toto do uszczelniania akwariów). Quote Link to post Share on other sites
psovaty Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 ogólniki, Panie, ogólnikamii Pan mówisz :? ("lepsza" pod jakim względem i w jakim stopniu :?: , etc. etc.) Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Co ja ci poradzę, że ci z Arnie's takimi ogólnikami operują? :? Quote Link to post Share on other sites
Patryk1977 Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 . Tyle zostało z treści po wycięciu rzeczy nie majacych nic do tematu. Nowy w miare jestes wiec prosze: pisz na temat albo wcale. Chopin Quote Link to post Share on other sites
Placek Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Chciałbym żebyście się tu wypowiadali na teamt tego pistoletu. Czy jest dobry, jakie ma zalety, wady, moc, zasięg, celnośc, awaryjnośc etc. Ja sam nic na ten temat nie wiem, a z poprzednich wiele się nie dowiedziałem. Quote Link to post Share on other sites
czosnek Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Właśnie kupiłem ten sprzęt. Jest to moja pierwsza replika, więc na wiarygodną recenzje trzeba będzie poczekać ;) Póki co mogę powiedzieć, że gnat jest rewelacyjny, waży jak należy, kopie odpowiednio, na razie nie miałem z nim żadnych problemów. gdyby nie brak oznaczeń możnaby łato pomylić z oryginałem. Ach..gdybyście słyszeli ten metaliczny dźwięk zamka ;) Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Jak ci się rozwali cylinder (podobno i w KJ, i w Marui lubi to robić), Guarder robi wzmocniony zastępczy. Quote Link to post Share on other sites
Bombel86 Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Gdzie można dostać ten cylinder, bo jakoś znaleść nie mogę.?? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?itm=GD-PT-P22613 http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?itm=SD-PT-S722 Do marui jest, do KJ nie widziałem (chyba, że pasuje od TM). Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Do marui jest, do KJ nie widziałem (chyba, że pasuje od TM).Pasuje, ludzie na Arnie's sprawdzili. Różnica tylko w magach - KJ jest jakieś pół milimetra szerszy i do Marui nie wejdzie.A KJW robi też wersję z oznaczeniami :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts