AirBorne Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 a dokladnie o tym: http://www.allegro.pl/item117271766_orygin...sa_pewniak.html pytam sie specow, gdyz cena jest interesujaca, a wlasnie zamierzalem kupic bluze woodlanda bdu. ripstop czy nyco nie ma wiekszego znaczenia... Link to post Share on other sites
Królik Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Dopytaj się gościa dokładnie o rozmiary, bo pisze o S-R,a na metce na fotce jest Small_X_Short, czyli na jakieś 150cm wzrostu... Link to post Share on other sites
AirBorne Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 rozmiarow ma gosciu pelno,wiec znajdzie sie cos :] mi bardziej zalezy na waszym zdaniu, czy warto kupic? Link to post Share on other sites
Królik Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Powtarzam, spytaj o rozmiary. To, co ma na aukcji to rozmiary niesprzedawalne. Jeżeli za te pieniądze kupisz M-R albo chociaż S-R (z obsyzciem) to raczej warto. No i pytanie czy one są wszystkie w świetnym stanie? Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 dokladnie. powiedz gosciowi konkretny rozmiar, jezeli ma to biez bo ceny sa wrecz zajebiste... sam sie chyba na woodlanda skusze ;) jezeli bedziesz mu wysylal wiadomosc na allegro to spytaj sie go o GG jezeli mozesz, bo ja nie mam tam konta :) Link to post Share on other sites
AirBorne Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 Gosciu ma do sciagniecia plik na aukcji gdzie rozmiary sa podane (mnie interesuje M-R). ocenia je na b.dobry. ok, mam teraz juz jakas jasnosc,thx;] Link to post Share on other sites
Królik Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Tabela jak dla mnie zupełnie bez sensu. Większość to jakieś rozmiary na dzieci. M-R znalazłem tylko 4 sztuki, zatem lepiej zapytaj. Link to post Share on other sites
Recommended Posts