Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Oficjalny]M47 [DE] / SW M3000 [CG] / Stinger S32P [Crosman]

Recommended Posts

ketyow- sory masz racje:D :lol: głupio mi zdeka:)

Ale fakt faktem wiesz niesądzisz że ułątwiło by sprawe gdyby zwyczajnie wsadzić to poprawnie i napsiac ze to tak ma być ! zamiast pokazywac jak jest źle i że trzeba to zrobić na odwrót:P

Ja skopiowałem sobie fote i wsadizłem na kompa przy skręcaniu tylko zastanawiełem sie czemu ktoś zrobiłto w ten sposób:/

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Krakman z TaiwanGuna odpisał mi, że magazynki do tego shotguna będą dostępne za 2 tygodnie, jednak jeszcze nie wiadomo po jakiej cenie. Można się domyślać że będzie to pewnie cena ok 20-25 zł. Ze swojej strony postaram się zapodać dziś bądź jutro fotki swojego guna ze wszystkim zewnętrznymi up-gredami z tej strony. Mam jeszcze pomysł na to, by zrobić w łuskach miejsce na kulki i żeby można było je doładowywać tak jak z rurki do ładowania (pozostaje tylko pytanie czy będzie to warte zachodu gdy będą dostępne dodatkowe magazynki) no i potem pozostanie już ewentualne malwanie, ale o tym innym razem...

Jak  sprawuje się ta replika po dłuższym użytkowaniu (chodzi mi głownie  o to czy się zmieniają osiągi  lub powstały jakieś uszkodzenia wewnętrzne po roku szczelania)

powiem tak mam na stanie 3 szt

1 z CG dziala i z nia obchodze sie jak z kobieta - czyli delikatnie

2 z DE - jedna dziala i wszystko jest z nia ok, natomiast drug amial amaly wypadek co ja zakwalifikowala do powieszenia na scianie. peklo osadzenie naciagu wewnatrz repliki, padlo to dosc niefortunnie ze nie mozna tego skleic bo nie bedzie trzymac, niemniej jednak za 40 zl mam zapasowy magazynek... 8)

Na www.military.pl pojawiła się nowa replik firmy CG :icon_smile:) Mossberg M590 Tactical. Cena jego to 159 zł :icon_smile:)

Najnowszy produkt firmy wyposażony w system BAX strzelający z prędkością 85 m/s przy kulce 0,12g. BAJERKA :icon_cool:

W komplecie:

1. Kolimator (czerwna plamka - Red Dot) + zapasowa bateria <atrapa allegro>

2. Szybkoładowarka kulek, :icon_lol:

3. Pas Nylonowy :icon_confused3:

4. 100 kulek 0,12g. :icon_lol:

Jak to jest Mossberg to ja jestem prezydentem... Panów z cyberguna już totalnie pokręciło, wciskają do każdej repliki licencję, nawet jeśli nie ma nic wspólnego z reazlizmem :lol: Były już remingtony z licencją S&W. teraz mamy remingtona z licencją Mossberga :lol:

Co będzie następne? AK na licencji Colta???

Arafat - pewnie, że tak w końcu ma wspólną część dla wszystkich tych shotgunów - różni się tylko chwytem pistoletowym i kolbą ;)

Na stronie Mossberga niema czegoś takiego jak ta replika....więc niewiem skąd cyber gun wziął informacje że to cos to Mossberg...

To wciskanie ludziom kitu, podobnie jak z S&W 3000 - co to ma być? :lol:

Cybergun zobaczył że Double Eagle wyprodukował dobrego shotguna, zaraz zamówili takie dla siebie, ale jako że nie mają licencji na używanie trademarków Remingtona wrzucili pierwsze jakie mieli pod ręką. Swoją drogą ciekawe ile zapłacili panowie z CG Mossbergowi i S&W że mogą nawet używać ich loga do firmowania replik broni innych marek?

mini_1145448998.jpg

# Specifications are from our test results.

# Operation: Spring

# Muzzle velocity: 260-270 fps w/ .2g

# Effective range: 110-130 feet

# Hop Up: Adjustable

# Ammo type: .12g, .2g, .25g

# Weight: 4.25 lbs

# Magazine capacity: 20 rds

# Length: 27 - 30 Inches

# Comes with orange tip

Ciekawe, nie powiem.

A co tu ciekawego? ;) Specyfikacja techniczna niczym nie różni się od M47a i b oraz M3000. W USA te shotguny od początku były sprzedawane w 3 wersjach. Ciekawe czy ten tactical wyjdzie też taniej jako DE (mam wielką nadzieję, że tak bo moim zdaniem nieźle wygląda z kolbą LE).

Taka ciekawostka - w USA są do tego dostępne długie magazynki. Wyglądają obrzydliwie ale więcej kulek zawsze się przydaje ;)

http://www.leapers.com/pages/airsoft%20spo...oft-m87la-c.htm

• 3 weeks later...
Po naciągnięciu sprężyny, i naciśnięciu spustu słychać nieprzyjemne "brzdęk" a kulka nie wylatuje...

A, też tak miałem.

Początkowo myślałem, że coś nie tak jest z komorą HU (bo w niej kulka się zatrzymywała), ale co dziwne, okazało się, że od tłoka odłamał się zaczep wraz z głowicą i przykleił się do cylindra :? .

Odsyłać na gwarancje, i być uziemionym na 2 tygodnie ( Wysłać moge dopiero w czwartek. ), czy próbować coś własnoręcznie?

Możesz próbować kleić, ale skoro to nie pierwszy przypadek, to pewnie coś lipny jest ten tłok i problem się powtórzy.

Więc lepiej wysłać replikę, szczególnie, że oni są ekspresowi :) .

kurde mam taki problem. Mam oczywiscie w/w guna tylko ze produkcji DE. Otoz wszystko bylo ok do dzis. chcialem sobie w komin z balkon postrzelac :mrgreen: i tak tez zrobilem. gdy magazynek byl juz pusty wchodzac do domu strzlilem pare razy. co sie okazalo. gdy laduje bron pojawia sie klopot. gdy czulenko zostaje przesuniete do mnie (do najblizeszego mjijesca przy pistolecie) slychac "cykniecie" (czyli wszystko ok). ale gdy tylko zaczne cofac czulenko, slysze drugie "cykniecie" zanim jeszcze skoncze ladowanie. i nawet jesli czulenko nie zostanie dociagniete do konca moge juz oddac strzal! gdy tak zrobie, pisolet strzeli a czulenko o malo nie wyrywajac mi dloni wraca na pierwotne miejsce. i tak dzieje sie za kazdym razem... :(

Jesli ktos moze pomoc byl bym bardzo wdzieczny sczegolnie ze jutro mamy strzelanke :roll: