GRÓBY >KM< Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Witam! od 13 (14) z Międzyrzecza bedzie około 8 ludzi :wink: Quote Link to post Share on other sites
McQ Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Garstka Renegatów się stawi prawdopodobnie na weekend. Przypuszczalny sqad: Dzikki, McQ, Skunks, Devil, Paskuda plus ewentualnie Owca. Brgs/McQ Quote Link to post Share on other sites
Crandall Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Jedzie moze ktos z krakowa?? Autkiem?? Mozna sie zabrac ?? W razie czego mam prawko wiec moge prowadzic :P Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 (edited) Przejmuję ten domek na środku czołgowiska :mrgreen: Jak by co to zapraszam na Browar Ekspedyszyn :mrgreen: Dzikki, bejbe widzę Cię u mnie jak tylko przyjedziesz :-F Edited August 7, 2007 by QBS Quote Link to post Share on other sites
McQ Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 QBS, a ty chcesz go mieć w stanie całkowitej użyteczności czy całkowicie zużytego... Bo to jest dosyć spora różnica 8-) Quote Link to post Share on other sites
Szczepi Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 to jest to strzelanie czy robicie ogolne picie? Quote Link to post Share on other sites
Wojtass Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Wrocław bierze broń, spróbujcie skołować jakieś strzelanie. :P Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 QBS, a ty chcesz go mieć w stanie całkowitej użyteczności czy całkowicie zużytego... Bo to jest dosyć spora różnica 8-) Mój dom, twierdzą mą :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 (edited) O tak, strzelanie się odbędzie jak tylko się wszyscy znajdziemy. My będziemy jutro (tj. 15.08) po południu na miejscu. Strzelać możemy od czwartku. Szczepi picie będzie wieczorem przy ognisku ;-) Edited August 14, 2007 by luglo Quote Link to post Share on other sites
sknerus Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 ja+jeden ktośiek pojawi sie 15-ego w godzinach popołudniowych--->>>strzelanie obowiązkowe!!!!! Quote Link to post Share on other sites
sokolsw Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 A tak wyglądał Zlot 18 sierpnia... Pogoda fajna, towarzystwo zacne, ciekawych rzeczy się człowiek dowiedział, coś z wyposażenia uzupełnił... szlachetnego produktu z szyszek chmielowych skosztował :mrgreen: IV Zlot Pojazdów Militarnych - Borne Sulinowo 2007 Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Było dobrze :mrgreen: Pozdrowienia dla chłopaków z szczecińskiej STREFY, których spotkałem w nocy. Przepraszam, że zaniemogłem :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Pozdrowienia dla QBSa, który dał radę przejść od bramy do czołgowiska, co nie było dla niego łatwe ostatniej nocy :), 24MEU i innych, 2 dni budowania, 3 godziny burzenia - ale było warto :) Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Dzięki wszystkim za świetną imprezę, oczywiście największe atrakcje "zlotowe" organizowaliśmy sobie sami :). Dziękuję całej ekipie z Wrocławia (również "Twierdzy Wrocław"), ST6 z Rawicza (za częstowanie pirotechniką), 82nd Airborne, QBSowi, Zbyllowi, Mardokowi i Robalowi oraz GunSmoke'owi (szczególnie za piątkową imprezę :mrgreen: ). Do zobaczenia na kolejnych imprezach. Procent Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Dzięki Wszystkim, którym spotkałem za udaną zabawę i klimat. Kilka razy udało się nawet postrzelać. Akcja na skraju lasu na polach minowych (kupy :poddanie: ) należy do ciężkich wspomnień ale z tego co pamiętam to chyba nikt w nie nie wdepnął, prawda? ;-) Quote Link to post Share on other sites
Witos Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Hm, podobno ktoś się przeczołgał po tych kupach:P Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Dzieki wszystkim, zwlaszcza ekipie 24 MEU, ludziom z Wrocławia, GunSmokeowi oraz QBS'owi za podwiezienie po slubie, bo mi by sie nie chcialo chodzic :P Quote Link to post Share on other sites
Atreides Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Z mojej strony szczególne podziękowania i wyrazy uznania dla Destroyera, Morona, Trolla, Rudej, Ślimaka, Decybela, Bosmana( który nam żarcie przynosił i jako jedyny się z nami chyba integrował). I oczywiście dla całej żandarmerii za kawał dobrej roboty i świetną imprezę oraz współpracę. No i też podziękowania dla Wschód-Zachód - za rewelacyjne towarzystwo, gościnę w swoim obozie no i oczywiście przejażdżki pojazdami ;). I niemal zapomniałbym podziękować '101st za podarowanie nam żarcia w zamian za pomoc ze zwijaniem obozu ;). I of 'coz pozostałym zlotowiczom (tym prawdziwym, a nie dresom, którzy szukali taniego pola namiotowego) za klimat. Również ludziom, którzy długie warty potrafili uprzyjemnić rozmową na tematy wszelakie. Do zobaczenia w maju i za rok ;) Quote Link to post Share on other sites
Samuraj Jack Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) Podziekowania dla Kthulhu, QBSa(ładownice zaje***), Procenta, 24MEU, Jerrego, Robala, Gun'a, Krzyśka ze 101 AB... Jak o kimś zapomiałem, to przepraszam. :-) Edited August 23, 2007 by Samuraj Jack Quote Link to post Share on other sites
dubi89 Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Atre a ja :( O mnie zawsze wszyscy zapominają :-( Ja również dziękuję wszystkim (szczególnie ŻZ, Rudej i Ślimakowi) za wspaniały klimat, zabawę jak i wspólne, ciężkie służby :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Walus Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Dzięki za fajną strzelanke ekipie z Koszalina Pozdro dla Bodka ,Kastora , Rzepka i reszty ekipy Quote Link to post Share on other sites
LIPTON Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Oki panowie. Macie tu fotki i filmiki zrobione moim telefonem. Może odnajdzie się ktoś tam gdzieś wśród tego haosu :killer: Jakość jest naprawdę dobra. Filmiki przerobione są z formatu mobilnego 3gp na DIVX, więc pójdą każdemu i wszędzie. A poniżej linki do wrzutu: http://rapidshare.com/files/51037126/Filmi...DIVX_1.rar.html http://rapidshare.com/files/51046464/Filmi..._fotki.rar.html Pozdrawiam wszystkich 8) Quote Link to post Share on other sites
moron Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 dubi a mi nie podziekujesz? no wiesz co? :( ja dziekuje calej ŻZ za super klimaty i grupie wsch-zach za goscine w ich obozie no i oczywiscie 4 kierowcom co mnie chcieli rozjechac :] imiennie pozdrowie tylko moja ulubiona poduszke ;) i atrego (na kolejna impreze biore fartuch zebys znowu mnie zbeltal...) - niestety wszstkich wymieniac to by forum nie starczylo :P w kazdym razie do zobaczenia na majowce i na zlocie za rok :) Quote Link to post Share on other sites
dubi89 Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Przepraszam :cry: To sie więcej nie powtórzy, obiecuje :!: :uśmiech: Również dziękuję mojemu Poduszkowi za to że był i że tak wytrwale pełnił nocne "warty" ;-) (do szybkiego zobaczenia :język2: ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts