MAREA Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 dark_eagle strzela się ze mną już 1.5 roku i nie już zielony. A wracająć do ak47 to miałem go wręku bardzo mi się podoba, a lufe można zmatowić lub pomalować na matowy. Choć mi to nie przeszkadza. Brakuje mi do niego 110zł, ale mogę wziąć pożyczkę od rodziców i po sprawie. To jak opłaca mi się kupować AK 47 z Cuber Guna :?: :?: Quote Link to post Share on other sites
dark_eagle Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Wiec opłaca sie kupować ak cyberguna czy poczekać na nastepna dostawe ak cymy i kupić w taiwangunie????????? Quote Link to post Share on other sites
ozzi811 Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 JA kupilem Ak47 Cyber Guna akumpel Cymy.Wyglad praktycznie identyczny roznia sie tylko malymi drobiazgami.Moj ma np ciemnijesza imitacje drewna.Co do magow to sa dobre i drugi oplaca sie.System BAX jest lepszy od normalnego HOP UP-a co poprawia zasieg bardzo.Ale naprawde praktycznie sa idealne Quote Link to post Share on other sites
bonesnapper Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Idealne czy identyczne? Ale moc ta sama? Jak bardzo BAX poprawia zasięg? Quote Link to post Share on other sites
ozzi811 Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Identyczne.mala pomylka w pismie. No a zasieg poprawia.Strzelalem ostatnio na silnym wietrze i takze CYmy byl i zasieg byl wiekszy.najwazniejsze zeby dobrze go wyregulowac. Quote Link to post Share on other sites
bonesnapper Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Wybacz, ale mam drobny kłopot ze zrozumieniem... Tzn. Cyber Gun lepiej spisuje się w gorszych warunkach atmosferycznych? A jak z ciężarem? Którego się lepiej nosi, który lepiej wyważony? Quote Link to post Share on other sites
ozzi811 Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Tak Cyber Gun lepiej sie spisuje. Co do wywazenia to wydaje mi sie ze nie ma roznicy miedzy nimi.Oba przy bateri i pelnym magu waza cos okolo 2,5 kg Quote Link to post Share on other sites
dark_eagle Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Ozzi dzieki że mi odpowiedziałeś,ale mi to nie wystarcza.Czy mógłbys dokładniej napisać co ma leprzego od akusia cymki a co gorsze?? Który ma wiekrzy zasieg???Czy strzelałes sie juz podczas deszczu oraz czy ma jakies wagy?? Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Czy mógłbys dokładniej napisać co ma leprzego od akusia cymki a co gorsze?? Ale naprawde praktycznie sa identyczne Który ma wiekrzy zasieg? Strzelalem ostatnio na silnym wietrze i takze CYmy byl i zasieg byl wiekszy Czy strzelałes sie juz podczas deszczu Tzn. Cyber Gun lepiej spisuje się w gorszych warunkach atmosferycznych? Tak Cyber Gun lepiej sie spisuje. Quote Link to post Share on other sites
dark_eagle Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Ozzi czy mógłbys dać foty tego akusia cg? Quote Link to post Share on other sites
wysokist Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 AK CYMA = AK CG - mam cymę i byłem w sklepie military - toż to ten sam gun 100% - nawet miły Pan nie zaprzeczał :D tylko 100 zł różnicy :D Quote Link to post Share on other sites
ozzi811 Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Roznia sie farba na lufie:P No jak bed emial to wrzuce ale na military sa dobre fotki Quote Link to post Share on other sites
mksroka Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ..... taka jest prawda, że nic nie pobije CA i TM, także Cyme czy Cyber Guna to se w dupe można wsadzić.. Ale bez śmiechu, lepiej troche się wstrzymać i dozbierać do AK47, wyjdzie na lepsze (sam mam to polecam) :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 mksroka - a uzywales normalny model cymy tzn. taki ktory nie sprawia problemów? Bo okreslenie "mozna sobie w dupe wsadzić" raczej urazi wielu uzytkownikow nie narzekających na cyme. to, że TM jest lepsze, wiadomo od dawna. Pamiętaj proszę o polskich znakach. CHEMIK Quote Link to post Share on other sites
mksroka Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Oki... przepraszam za moje wyrażenie, to był żart, aczkolwiek przepraszam waszystkich właścicieli AK którzy poczuli się urażeni. Quote Link to post Share on other sites
ozzi811 Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Czy ja wiem że TM jest lepszy. Widziałem że on nie ma tylu metalowych cześci co CYMA albo CG. MOj kalach CG spisuje sie bardzo dobrze a ostatnio strzelałem na mocnym deszczy zwłaszcza jak dwójnóg kupiłem :D Quote Link to post Share on other sites
mksroka Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Wsumie żecz biorąc to nigdy nie widziałem AK za 400zł... Ozzi to też leci tak jak kałach Cymy za 200zł, że po 10m hop-up wybija kulkę w góre na 5m i spada? Czy żeczywiście jest taki rewelacyjny? Co do twojej wypowiedzi to zapewniam Cię, że Tm prezętuje się lepiej, a CG to to samo co produkt Cymy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts