_Johny_ Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Witam, Widziałem na pewnym zdjęciu, operatora GROMu z udową ładownicą formowaną na 3 (trzy) magazynki do PMa. Przekopałem całe forum od roku 2005 lecz niestety tego zdjęcia nie znalazłem. Temat chyba zaginął podczas zmieniania serwera albo co. Może ktoś pamięta, zdjęcie to było umieszczane razem z kilkoma innymi fotami GROMU (m.in. przy szturmie na statek) w temacie o bolle X500, ktoś pytał czy pasują do Pro-teca. Zdjęcie było skanem jakiegoś wycinka z niemieckiej prasy. Ale mniejsza z tym. Znalazłem takie ładownice Safarilanda lecz pojedyncze, no i tylko na zagranicznych witrynach.. Szukałem w polskich sklepach, lecz nigdzie nie znalazłem czegoś takiego. Czy ktoś wie czy jest to w ogóle dostępne dla "cywili" w naszym kraju? Jeśli tak to prosiłbym o link do takiego sklepu bo sam nie znalazłem takiego produktu. Pozdrawiam Johny Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Jeśli chodzi Ci oto: To jest to ładownica ze skóra, robiona chyba przez firmę Baza (obecnie Kajman). Quote Link to post Share on other sites
_Johny_ Posted September 28, 2006 Author Report Share Posted September 28, 2006 Tak, to było coś takiego. Wiem, że Kajman robi wyposażenie dla policji. Jeśliby się z nimi skontaktować to zrobiliby coś takiego dla mnie (no bo dla "cywila" i w detalu" ) ? Wiem, że kiedyś sprzedawali, a jak jest teraz? Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Napisz do nich, to się dowiesz. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 A to całe zdjęcie Quote Link to post Share on other sites
_Johny_ Posted September 28, 2006 Author Report Share Posted September 28, 2006 Dokładnie o to zdjęcie mi chodziło :) Jednak francuska gazeta :P Hubert: W sumie racja :F Dzięki Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Zdjęcie było skanem jakiegoś wycinka z niemieckiej prasy. A to całe zdjęcie Zdjęcie nie jest z niemieckiego pisma tylko z francuskiego RAIDS 10/2002 nr 197 Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Co prawda nie sa one takie jak te na fotkach ale moze sie przyda: http://www.specshop.pl/product_info.php?pr...804e9f7d02a5181 Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 No to jest zwykła ładownica Ivo Hestu, nie ma ona zbyt wiele wspólnego z otwartymi skórzanymi/kydexowymi ładownicami w stylu SAS... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts