Imashel Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Repliki osobiście nie polecam. Dwóch moich znajomych miało MPL'y i w obu urwała się rączka przeładowania. Felerny metal chyba :roll: Zasięg ma około 30 metrów, ale głowy nie dam, bo nie mierzyłem. Moc strzału, hmm, chyba gorsza od MP5SD3 od UHC. Jakość wykonania: oprócz rączki przeładowania gun jest solidny, ale w jednej z replik u w.w. kolegów brak było jednego z ciężarków :lol: Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 mialem w rekach, i powiem ze jest dosyc ciekawa, bardzo latwo sie przeladowywuje, celnosc jak we wszystkich TM, mozna spokojnie zakupic, a kasa wcale nie taka duza :) Quote Link to post Share on other sites
yakarov Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Jak to TM celność dobra, zasięg jak na sprężyne dobry. mam jeszcze chyba jakąś starą wersje. Nie wiem jak nowe ale moja (ma już chybaz 5 lat jak nie więcej) nie ma kolby, ma jakieś szare okładziny, i fajne wygodne przeładowanie (pump action).Jak na sprężyne jest ok. Mój egzemplarz z racji wieku ledwo się już trzyma, ale prezentuje się całkiem całkiem. Jak znajde czas to porobie jakieś zdjęcia. W nowym chyba nie ma tego dokręcanego chwytu do przeładowania pump action. A szkoda bo jest to wygodne niesamowicie. Quote Link to post Share on other sites
kamuli9 Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Witam.Posiadam replike aczkolwiek niedziałającą .Przed ' śmiercią' była wspaniała osiągi bardzo dobre na kulkach 0.2 bardzo celna . Jest bardzo wygodna w trzymaniu a jakość jest wspaniała .naprawdę polecam Quote Link to post Share on other sites
Spicmir Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 potwierdzam słowa przedmówców jako ex-posiadacz MPL to dobra bron - mało kto ją kupował [ bo za ta samą cenę była sławetną MP5 TM] Celność był przyzwoita jak w większości produktów Tokio.M. Sczegolnie na przedziwnych kulkach 023 . Przeładowywało sie łatwo i była trwała. Spory magazynek i oryginalny wygląd. Do tego naprawdę dobrze odwzorowana. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts