scorpix Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Witam. Kupiłem od użytkownika YANKIS gogle kontraktowe.... Pisze, że świetnie nadają się do ASG... i tak kupiłem dwie pary... Pierwsza rozleciała się przy próbie 280 fpsów... Sprzedawca został o tym poinformowany... Druga przy ok. 450... nie będę wnikał co i jak bo się nie chce denerwować Poniżej zdjęcia: Nie chce robic złej sławy temu panu, ale w trosce o wasze oczy ODRADZAM!!! Link to post Share on other sites
DariuszM Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 a miałeś szybkę balistyczną? Link to post Share on other sites
scorpix Posted October 22, 2006 Author Report Share Posted October 22, 2006 ech... jeżeli koleś mi pisze, że idealnie nadają się do ASG... że znajomy jego strzelał do tego z 580 fpsów.... i nic sie nie działo... to dlaczego miałem nie kupić? Jak widać .... Gogle SD&W nie posiadają szybki balistycznej... nie chce się kłocić ani nic... ja po prostu przestrzegam.... bo przecież nic z tego nie mam... Link to post Share on other sites
Królik Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Twoje nie mają szybki balistycznej. Jest odmiana z balistyczną. Te powinny wytrzymać. Link to post Share on other sites
kthulhu Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Skoro nie wytrzymuja to napewno nie jest to balistyczna szybka... chociaz fakt faktem, niektorzy usilnie wmawiaja, ze nawet ta cienka wytrzymuje bezposredni strzal nawet z 700fps'ow... Link to post Share on other sites
Foka Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Dlaczego dwa razy to samo? Jutro wylatuje. Link to post Share on other sites
Recommended Posts