Majkel86 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Arafat ciołku oni mają to na sobie: http://www.diamondbacktactical.com/Fast-At...ier-P46C85.aspx Od razu widać przecież. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Arafat, jak mogłeś nie wiedzieć! Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Normalnie wstyd! Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Aj, tak mi się skojarzyło kiedyś i tak zostało :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 HAŃBA! ^^ Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted March 18, 2009 Author Report Share Posted March 18, 2009 Cholera, Lard Sox ma w tym comtacu taki sam PTT jak w tych bowmanach i TASCach z ebaybanned. Poza tym w finalnym produkcie Ci PMC mają SCAR-y H i Sig-i GSR. A to tylko jedna z pięciu ekip, które napotykamy w rozgrywce. BTW - nie mam screenów, ale widziałem w czasie gry, że na protecach kolesie mają wzmocnienia jakieś - jakby płyty metalu bądź ceramiki przyklejone / przytwierdzone do kasku. Coś jakby osłona balistyczna. Jest coś takiego w rzeczywistości? Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) Też mnie to ciekawi. W realu raczej tego nie widziałem. Swoją drogą Praying Mantis nie jest najbardziej lansiarskim PMC w tej grze. Edited March 24, 2009 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts