Vasiliew Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Dobra, skończmy te jałowe spory :D :D Masz racje, każdy gra inaczej i to jest właśnie fajne. ( ale jakoś nie zobaczyłem u ciebie białej flagi :) ) Ta gra jest poprostu zajebiaszcza :D Quote Link to post Share on other sites
Rak Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 A grałeś Space Marinami ?? No bo Space Marini rozwalą każdego 8) Muhahahaha musimy się zmierzyć Spice Marionetki kontra moi Nekroni :twisted: :twisted: :twisted: (To tylko prowokacja bo w "figurkowym" zbieram Dark Angels :mrgreen: ) Quote Link to post Share on other sites
Vasiliew Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Muhahahaha musimy się zmierzyć Spice Marionetki kontra moi Nekroni No w zwykłego dowa wygram ale w DC z nekronami bedzie problem poddaje się :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
zia Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Chętnie pogram po sieci :P W DoW, WA i DC, ja raczej IG. Quote Link to post Share on other sites
Vasiliew Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Ja mam oryginała obu części i dodatku ale jakoś mam problemy z założeniem konta na multi :D Quote Link to post Share on other sites
zia Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Wkrótce dodatek kolejny : Soulstorm http://www.gamespot.com/news/6179875.html?...stnews;title;0# Quote Link to post Share on other sites
Rak Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Oj taaakk. nie mogę się doczekać. Aczkolwiek jednej jednośtki mi brakuje w całej grze... Bikersów :/. Hmm? A może by zrobić turniej WMASG? :mrgreen: Sporo nas tu. Quote Link to post Share on other sites
zia Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Znaczy ich :P : ? Wszystko to kwestia odpowiednich modów, sa bike, tyranidzi, tytany... Sam grywam najczęsciej w DCPro który naprawia to, co zniszczył poprzedni dodatek - równowagę. Na głównym forum DoW'a mona sie umówic na zwykłą, jak i Pro rozgrywke: http://www.dow.rysiu.eu/forum/index.php Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Ja przyznam. Też pocinam. Ostatnio sciągnąłem mod Steel Legion. Przyjemny dla oka. Quote Link to post Share on other sites
zia Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Steel Legion, czyli armia z Armaggedonu - moji ulubieńcy z figurkowego, widać ogrom pracy włozony w tego moda do WE. Niestety unbalanced, gdy SL dojdą do czołgów, to nie ma ch... we wsi na nich, słychac tylko chrzest czaszek pod ich gasienicami. Wie ktoś o wersji Steel Legionu która dało by sie odpalić pod Dark Crusade? Quote Link to post Share on other sites
nagrab Posted October 1, 2007 Author Report Share Posted October 1, 2007 Wczoraj ściągnąłem sobie steel legion i mogę powiedzieć, że jest wyśmienity, a kawaleria niebo w gębie. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 For the greater good :) , ja pocinam Tau , po półtorej minuty moge pochwalić sie już 4 oddziałami więc drżyjcie przed rushem , mój nick to [PL]_NanteriS , do zobaczenia w sieci gram przeważnie na Cadian Gate US Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Hm... ja muszę odebrać moja kopię DC bo pożyczyłem. W sumie to gram głównie Necronami i sobię radzę :) Quote Link to post Share on other sites
Humen Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Tak Nekroni to jest to... Bardzo mocną jednostką są podstawowi wojownicy, a jeszcze są za darmo. Posiadają również dużą siłę ataku. Mając od 5 do 10 oddziałów takich Nekronów można roznieść przeciwnika w pył. Ale z drugiej strony trzeba uważać. ponieważ 1 albo 2 odpowiednio przeprowadzone szarże Space Marines albo Eldarów i już po naszej bazie... Quote Link to post Share on other sites
Katrol Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Jak dla mnie gierka niesamowita, fakt że potyczki stają się po jakimś czasie monotonne, a nekroni są zbyt silni to i takgra się bardzo miło ^^ Zazwyczaj gram Space Marines albo Orkami ;> Jakby ktoś chciał zagrać ze średnio-doświadczonym graczem w Dark Crusade przez hamachi pisać na gg 8502989 ^^ Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Ja niedawno odświeżyłem swoje znajomości w Dawn of War, po odebraniu Soulstorma. Wrażenia pozytywne, nie ma jak spalić trochę heretyków o poranku ^^ Słyszeliście może o Dawn of War 2? http://www.dawnofwar2.com/us/agegate Ciekawe czy dużo się zmieni Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts