de Villars Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Pozwolę sobie odgrzać kotleta :twisted: Czy ktoś wsadzał do tej repliki magazynki od AK-74? Konkretnie chodzi mi od mid-capy G&P na 150 kulek, ewentualnie hi-cap CA (ten od SLR-a)? Quote Link to post Share on other sites
Mamut Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Wiem, że low-cap TM nie podejdzie bez piłowania. Więc inne markowe pewnie też. Magazynek od AK-74 Cymy wchodzi. Quote Link to post Share on other sites
de Villars Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 A orientujesz się może jak piłowanie wpływa na współpracę z repliką, do której magazynek był przeznaczony? Czy jeśli np. przypiłuję magazynek od SLR-a to po tym zabiegu będzie działał także w SLR-ze? Czy też o takiej zamienności powinienem zapomniec? Quote Link to post Share on other sites
Mamut Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Nie mam pojęcia. Quote Link to post Share on other sites
de Villars Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 To jeszcze mam takie pytanko: czy wsadzał ktoś mid-capy produkcji P&J: http://taiwangun.com/?str=product&prId=939 (o low-capach pisali, ale może z midami jest inaczej) Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 A nie są to magazynki produkcji MAG tylko ze sygnowane marką P&J? Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 A orientujesz się może jak piłowanie wpływa na współpracę z repliką, do której magazynek był przeznaczony? Czy jeśli np. przypiłuję magazynek od SLR-a to po tym zabiegu będzie działał także w SLR-ze? Czy też o takiej zamienności powinienem zapomniec? jeżeli przypiłujesz maga to w AK od CA będzie "latał" Quote Link to post Share on other sites
de Villars Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 A nie są to magazynki produkcji MAG tylko ze sygnowane marką P&J? Trudno mi powiedzieć, wyglądają bardzo podobnie (nie mają m.in. tych charakterstycznych "żeberek") ale mają chyba inną pojemność: P&J mają 120 kulek, a MAG 105 kulek: http://www.asg.com.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1353 No chyba że to po prostu nieprecyzyjne dane... jeżeli przypiłujesz maga to w AK od CA będzie "latał" Pytanie, czy na tyle, żeby np. przestał kulki podawać? W sumie mogę sobie pozwolić na to, żeby hi-cap mi "latał", bo mam już zamówione 3 mid-capy G&P, ewentualnie mógłbym poświęcić i zgodzić się żeby jeden z tych midów trochę "latał", byle kulki podawał w CA. Ideałem było dla mnie żeby te dwie repliki (SLR i JG) móc zasilać tymi samymi magazynkami, ale widzę że to nie takie proste... Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Jak nie sprawdzisz, nie będziesz wiedział. Pisałem Ci, że na tych samych magach chodziły u mnie różne repliki. Podawanie było OK, żadnych podwójnych etc. Quote Link to post Share on other sites
de Villars Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Wczoraj byłem na strzelance i wsadziłem mojego hi-capa od SLR-a do tej repliki JG i - o dziwo! - siedział w gnieździe dobrze i podawał kulki! Może tylko trochę cięzko wchodził, ale to akurat żaden problem, ważne że działa. No, to mi się podoba :D Quote Link to post Share on other sites
de Villars Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Pytanie do posiadaczy tej repliki: jaka jest pojemnośc stockowej baterii (kwestia długości ładowania) Na baterii są tylko nastepujące oznaczenia: A-47 2/3A1050Px7 8.4V Być może chodzi o 1050 MAh, ale nie jestem pewien... Quote Link to post Share on other sites
Mamut Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Tak, 1050 mAh. Ale to chinol, więc licz mniej. Czas ładowania pustej, 6 godzin. Quote Link to post Share on other sites
de Villars Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Ok, dzięki za info ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts