gunmaniak Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Hej,ostatnio strzelajac się z inną grupa odniosłem niezly sukces(jak na mnie)zlikwidowalem 3 przeciwnikow a czwarty poddał się z braku amunicji,czyli wygrałem cała akcje. Znajomy opowiadał mi jak polowali na snajpera,snajper odstrzelił 8 z nich,też niezły sukces. W walce zdarzają się też mi jak i wszystkim żenujące porażki,ale teraz chcialbym żebyście napisali o swoich wyczynach i o okolicznościach w jakich nastapiły. PS zwycięstwo w tej walce wygranej przezemnie było możliwe ponieważ 2 przeciwników przypuścilo na mnie kontratak przez otwarty teren i pojedynczo nawet nie starajac się wspierać. Link to post Share on other sites
maxavelli Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Na litosc... Wypierdolcie ten temat w kosmos... Link to post Share on other sites
thor_ Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Na litosc... Wypierdolcie ten temat w kosmos... POPIERAM W CAŁEJ ROZCIĄGŁOŚCI Link to post Share on other sites
szopen1990 Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Co robi mod?? Link to post Share on other sites
Kuba Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 A ja nie popieram. Trzeba wiedziec kogo wpisać na listę proskrypcyjną. Link to post Share on other sites
Foka Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 I wylądował... I cały plan poszedł w pizdu... Link to post Share on other sites
Recommended Posts