GALANDISCH Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Witam! Odnośnie tych magów ja też byłbym zainteresowanych 3-4 sztukami. Więc luzik tylko pytanie czy pasują i jaki sposób rozliczenie się przyjmiemy ? :-F Pozdrowionka dla all maniaków z KARTEM w ręku Quote Link to post Share on other sites
Deepthroat Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Witam Panowie mam pytanie, czy taki montaż pasóje do naszej M14 ??http://www.allegro.pl/item188278397_metalowy_montaz_boczny_calowy_tubus.html Prosze o odpowiedź !! Quote Link to post Share on other sites
outsider Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 tylko pytanie czy pasują Myśle, że pasują jak pisze, że są dla modeli M14 TM. jaki sposób rozliczenie się przyjmiemy ? Musi się znaleść osoba, która planuje zamówić coś jeszcze na MG, bo towaru za 200 zł. nam nie wyślą. Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 (edited) To weźcie jeszcze parę chętnych na magi, i np. 2, albo i 3 takie komplety kupcie. A tak troszkę z innej beczki: jaki zasięg skuteczny ma ten karabin ? A jaki maksymalny ? Edited April 22, 2007 by mastah Quote Link to post Share on other sites
GALANDISCH Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Tak z tymi magai to good pomysł! Może tak zamówić wspólnie z 2 zestawiki i cosik jeszcze ja np. wziąłbym jeszcze dysze do M14. Wtedy będzie luzik. :-F Więc pozostaje tylko kwestia dogadania się. Jak napisałem wcześniej jestem za zakupem tych magów - urobiłem już żonkę i wezmę 5 sztuk. ( Wychodzą po jakieś 22 zł za sztukę , a DF są na 50 kulek jak pisał Mendi i kosztują 37 zł. ) Więc chyba sie opłaca - możliwe , że nie umiem liczyć! :-F Quote Link to post Share on other sites
meczet Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 A to nie jest przypadkiem tak że przy zamówieniach za 400zł jest przysyłka gratis? Quote Link to post Share on other sites
GALANDISCH Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Hmm!? Tam z tego co wiem wysyłają zamówienia ponad 400 złotowe. Taka lipa jakaś. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Zwijają interes to się im nie opłaca wysyłać mniejszych przesyłek. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 (edited) Z tymi magami optymalnie byłoby zrobić tak: - zdeklarować się kto ile magów chciałby zakupić, - zamówić 2 komplety magów (20szt.) wtedy przesyłka gratis "Wysyłka jest możliwa TYLKO dla zamówień za zł 400 lub więcej i JEST BEZPŁATNA. Waga paczki max. 29999 g" - najlepiej gdyby jedna wiarygodna osoba kupiła to na siebie i odsprzedała chętnym (co było by szybszym rozwiązaniem), badź najpierw pozbierała kasę a poźniej zakupiła i rozesłała - kwestia dogadania. Ja w każdym razie deklaruje się do zakupu 4 magów. Chciałbym miec je na zlot 28 kwietnia, ale to raczej niemożliwe chyba będzie... no chyba że to ja na siebie wezme te magi. GALANDISCH tak bajdałej, to jeśli ta dysza prometeusa jest wymiarów guarderowskich, to niestety niebardzo pasuje do popychacza, jest za którka i ma za dużą średnice - czyli jednym słowem kiszka :???: P.S. N.A.T.tobi: zmieniłem okablowanie, wywaliłem wtyczki, założyłem dobrą batke a podwójna kulka jak była tak jest ;-) Kombinowałem z komorą hu ile sie dało, bez efektów. Może coś z tym zasr... popychaczem? Edited April 22, 2007 by Mendi Quote Link to post Share on other sites
arreis Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Witam. Odnośnie tych magów tez byłbym zainteresowany kupnem przynajmniej 3 sztuk, więc czekam na jakąś szybką decyzję odnośnie tego kto kupi na siebie a potem odsprzeda. Quote Link to post Share on other sites
Świr Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Thor :-F zaniemówiłem A co do kompatybilności magów - to mi nawet Deep Fire nie chciały wejść... pilnik i po sprawie Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Panowie w sprawie zamówienia na magi: 4 sztuki biorę ja 4 sztuki dla Galandisha 3 sztuki dla Arreis Pozostaje nam 11 sztuk do rozdysponowania, czy są jeszcze jacyś chętni? Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) Panowie w sprawie zamówienia na magi:4 sztuki biorę ja 4 sztuki dla Galandisha 3 sztuki dla Arreis Pozostaje nam 11 sztuk do rozdysponowania, czy są jeszcze jacyś chętni? Raczej 9 sztuk, bo 11 jest już zarezerwowane. Edited April 23, 2007 by mastah Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 DObra fakt, 9 sztuk jest jeszcze do rezerwacji. Quote Link to post Share on other sites
K0T Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Witam panowie! Widze ze magi zamawiacie? :-F Mam problem z moja M14 mam ja od ok. 2 miechów a juz cos sie z nia stalo... (Pewnego dnia za gorami za lasami :-F) naladowalem batke strzelilem raz, a drugi raz juz nie chcialo... batka naladowana na 100%, lufa nie jest zatkana, nie czulem zadnego specyficznego zapachu ani jakiegos zgrzytu wskazujacego na usterke repliki. Narazie nie probowalem rozkrecac bo chyba bede reklamowal... POMOCY!!! :wink: :poddanie: (a tak nawiasem to juz wiadomo co jest lepsze? Kart czy AGM?? Bo ja nie jestem na bierzaca, bo tymczasowo nie mam dostepu do kompa :-F :evil: :cry: :wink: ) Pzdr Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 A takie pytanko, gdybyście mogli, to zmienilibyście w tej replice ? Czyli co warto w niej zmienić ? Quote Link to post Share on other sites
K0T Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 @Mastah - Wiesz co sie moglo stac z moim M14? :cry: (post do góry) I mam jeszcze jedno pytanko... Czy wy(a prynajmniej wiekszosc z was :-P ) jak malowaliscie camo to zdrapywaliscie ta zieloną "gumke do mazania" ktora pokrywa łoże?? Quote Link to post Share on other sites
outsider Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Panowie w sprawie zamówienia na magi:4 sztuki biorę ja 4 sztuki dla Galandisha 3 sztuki dla Arreis Ja wezme 3 sztuki, jak wcześniej pisałem. Quote Link to post Share on other sites
K0T Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 ok... A czy ktos moglby mi odpowiedziec na wyzej zadane pytania?? Wiem ze wszyscy sa bardzo podniecenie kupnem magów :-F , ale ja naprawde potrzebuje POMOCY!! Nie wiem co robic :cry: (gdzie mozna tanio kupic szyne np ris do M14? :D) Quote Link to post Share on other sites
BisonPL Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Ja z chęcią bym wziął 3 sztuki (jeśli dobrze rozumie 60zł + ewentualna wysyłka). Jeśli komuś to pomoże to obecnie przebywam w Krakowie :). Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) Panowie w sprawie zamówienia na magi: 4 sztuki biorę ja 4 sztuki dla Galandisha 3 sztuki dla Arreis 3 sztuki Bartek_86 3 sztuki BisonPL Czyli razem 17, jakby się chętny jeszcze na 3 magi znalazł, to jutro albo nawet dzis wieczorem zamawiam. Ktoś o numerze gg 5931181 pisał do mnie że chce 2 magi, ale wolałbym potwierdzenie na forum . Koszt maga tak jak sami kalkulujecie - 20zet sztuka + koszt przesyłki ode mnie do każdego chętnego. @KOT Sprawdz kotku czy przypadkiem bezpiecznik ci sie nie zjarał w kolbie. Może być równiez pęknięty kabel (bo stockowe lubią pękać) lub po prostu odłączył sie kabel od silnika. Edited April 23, 2007 by Mendi Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Skoro o bezpiecznikach mowa....mi się zjarały dzisiaj trzy. 3,15 A....i nie wiem dlaczego. Bateria mini 8,4 1100mAh chodzi piknie, a Large stockowa pali bezpiecznik jak tylko nacisnę spust...wszystko zaizolowane, kable Classicowskie więc wykluczam zwarcie. Może batka? Sam nie wiem :/ Pomóżcie...:) Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 23, 2007 Author Report Share Posted April 23, 2007 A takie pytanko,gdybyście mogli, to zmienilibyście w tej replice ? Czyli co warto w niej zmienić ? A jak myślisz o czym jest ten temat ?? :wink: ręce opadają normalnie dobrze że przez net nie można dać w ryj.... Drakeus zmieniałeś sprężynę? Quote Link to post Share on other sites
K0T Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) Kable nie sa zlamane, bezpiecznik jest lekko brązowy(?) ale chyba jest ok, a wtyczka do silnia to ni wiem bo nie wiem jak sie tam dostac. Jedyne co mnie troche zanipokoilo to czarny kabelek w jednym miejsc jest lekko podciety, w jednym miejscu nie ma gumki izolującej i widac drut... ale chyba to nie jest tego wina @Mendi - Nie nazywaj mnie Kotkiem bo w ryj :-F :-P Edited April 23, 2007 by K0T Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 23, 2007 Author Report Share Posted April 23, 2007 Jeżeli ten fragment "gołego druta" ( :mrgreen: ) nie dotknął nigdzie do np obudowy GB to "chyba nie jest tego wina".. ale jeżeli tak.. to nie martw się ponoć jakiś inny silnik pasuje po lekkich przeróbkach :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts