Taliban Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Chciałbym zapytac czy miał ktoś doczynienia z MP5 A5 firmy UMAREX, jeśli tak to proszę o opisanie danej repliki i czy opłaca sie ją kupic. Jeśli nie to proszę jeśli można polecic mi inną dobrą sprężynówke... to jest link do tego MP5 A5 http://www.bron.pl/bron_pl/sport/produkty/...g_umarex_mp5_a5 :killer: Quote Link to post Share on other sites
killa Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 daruj sobie. macalem to w sklepie w gliwicach. i dokladnie przy tym macaniu cos sie oderwalo. zaczelo sobie wesolo latac w srodku. sprzedawca byl wyrozumialy i nie pociagnal mnie do odpowiedzialnosci. nie ma to zasiegu, trzeszczy, wazy chyba z 200g, poza tym to jest 140zl. poszukaj juz gdzies sprezynowej urzywanej MP5a3 z TM powinno cie wyniesc nie wiecej niz 150zl. powodzenia. EDIT: poza tym widzialem ze koles od ciebie z grupy, jedyny poza toba zarejstrowany na wmasg, ma ta bron. idz i zobacz jak to wyglada/strzela. Quote Link to post Share on other sites
Taliban Posted January 7, 2007 Author Report Share Posted January 7, 2007 On jest inny ale nie jest niebezpieczny dla otoczenia, ma mp5 a5 cymy usłyszał że chce kupic to mp5 a5 umarexa (na szczęście nie kupiłem) i odrazu napisał w grupie jest nas więcej ale nie wszysycy są zarejstrowani. Dzięki wielkie za odpowiedź tylko nie wiem jaką replike kupic a na allegro nic nie ma takiego używanego w miare przyzwoitego... Quote Link to post Share on other sites
killa Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 wstrzymaj sie albo pokraz po forach poszczegolnych ekip. na pewno gdzies znajdziesz urzywane Mp5 tm za przyzwoita kase. niedawno ktos w gliwicahc chcial sprzedawac za bodaj 120zl z groszami.pol roczne prawie nowki schodza w okolicach 150zl. Quote Link to post Share on other sites
Przemalek Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 (edited) Chciałbym zapytac czy miał ktoś doczynienia z MP5 A5 firmy UMAREX, jeśli tak to proszę o opisanie danej repliki i czy opłaca sie ją kupic. Jeśli nie to proszę jeśli można polecic mi inną dobrą sprężynówke... to jest link do tego MP5 A5 http://www.bron.pl/bron_pl/sport/produkty/...g_umarex_mp5_a5 :killer: Trzymaj się z dala od tej firmy. Większego badziewia nie kupisz. Nie dość, że lipny zasięg, to żywotność do bani. Pozdrawiam A Jeśli chodzi o używane mp5a3, to ja kupiłem 5miesięczne za 120zł ;) a więc okazje się zdarzają. I o dziwo, mp5 jest w idealnym stanie. Nasmarowana, dociążona. Poprostu cudo ^^ Edited April 15, 2007 by Przemalek Quote Link to post Share on other sites
SebekASGManiak Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 A czy inne umarexy np za 300 zł dorównują np famasowi sv cg ? Quote Link to post Share on other sites
dark_griph Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Firmy UMAREX trudni się w produkcji wiatrówek, a nie ASG, stąd żaden z ich produktów nie będzie dorównywał japońskim wybrobom (TM, CA), bądź im kopiom (Cyma, Well). Podejrzewam, że repliki UMAREXSA w cenie poniżej 300 pln będą tyle samo warte, co ich tanie odpowiedniki produkcji DE, BE, bądź Cymy (koszt <150 pln): dobre, jak lubisz rzucać "repliką" w przeciwnika. Co innego elektryczne repliki Cymy (MP5, AK) lub Well'a (MP5, M4, pseudo G3) w cenie powyżej 350. Jestem przekonany, że którakolwiek z nich jest 100 razy lepsza, niż jakikolwiek UMAREX. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts