Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam pytanko odnośnie ak 74 cymy nie dawno zakupiłem ją w taiwangun i nie wiem czy jest możliwość wymienienia sobie gumki hop up i komory bez stracenia gwarancji na cały karabin no i jak by można było to jeszcze czy lufę precyzyjna też dało by sie wymienić ?

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli nie będziesz ruszał GB, gwarancji nie stracisz. Możesz śmiało wsadzać nowa gumkę. Lufę też da się bezproblemowo wymienić- jeśli kupiłeś replikę niedawno, to najpewniej masz standardową komorę HU i każda precka będzie pasować.

Posted (edited)

i tu gallu się mylisz bo nie po prostu jestem jeszcze zielony i sie serdecznie pytam żeby wiedzieć więcej i pieniędzy nie tracić Ty może masz 20 lat to zniż sie do 14 lat bo może jeszcze nie dorosłeś

Edited by impuls14
  • 3 weeks later...
Posted

Witam!

zastanawiam się nad zrobieniem drewien do swojego ak74..

mam tylko mały problem związany z przednim, dolnym chwytem.

czy jak ktoś ma dostęp do takiego to mógłby podać wymiary tego czegoś co wystaje?? i kiedy się zaczyna?

PS. czym się maluje takie drewna?

Posted

Ja mam taki FTK (no może ze sprężyną m110, nie jestem pewien), do tego mocniejsze zębatki. Gearbox śmiga ładnie, nie ma żadnych problemów ani z tłokiem, ani z kablami, ani z silnikiem.

Posted (edited)

jednak że muuuusisz założyć mocniejszy AKU.

Czy musi? Moje AK uciągają zarówno stockowe batki chińczyków jak i normalne 8.4, chociaż i tak jadę na 9.6 :mrgreen:

Edited by melon
Posted

Ma ktoś może filmik instruktażowy na otwarcie ak74 a konkretnie otwarcie komory hop-up i wymiany lufy ponieważ chce sobie zmienić te części ale nie wiem jak sie potem za to zabrać co odkręcić żeby niczego nie popsuć ?

• 2 weeks later...
Posted

Witam, mam problem, a mianowicie urwałem uchwyt od osłony wyrzutnika łusek, ten za który się ciągnie i można HU ustawic, nie wiecie może gdzie takie cos można dostac?? :roll: mam AK74 Cymy

proszę o pomoc :uśmiech:

Posted

Witam, mam problem, a mianowicie urwałem uchwyt od osłony wyrzutnika łusek, ten za który się ciągnie i można HU ustawic, nie wiecie może gdzie takie cos można dostac?? :roll: mam AK74 Cymy

proszę o pomoc :uśmiech:

Słabo w sklepach asg tego nie widziałem ,jedyna opcja to odkupić od kogoś.

Posted (edited)

Dzięki Geno jedyny chyba sklep, którego nie odwiedziłem :wink:

Pozdrowionka

A czy będzie to pasowało do AK cymy??

Dzwoniłem, pytałem jest kompatybilne i będzie pasowało :mrgreen:

Edited by Zygfryd
Posted

Ja mam taki FTK (no może ze sprężyną m110, nie jestem pewien), do tego mocniejsze zębatki. Gearbox śmiga ładnie, nie ma żadnych problemów ani z tłokiem, ani z kablami, ani z silnikiem.

Zakładałem ten zestaw koledze, bez pilnika nie podejdziesz, jednak że muuuusisz założyć mocniejszy AKU. na pewno więcej niż 2000mAh i 10,8 V będzie ciekawy R.O.F.

Zebatki wytrzymają bez problemu.

To jak to w końcu jest z tymi FTK no widzę dwie sprzeczne opinie, ciągle się łamię czy JBU czy Hurricane sobie sprawić.

Maniek co dokładnie atakowałeś pilnikiem? Jakieś błędy wykonania FTK czy bardziej niedokładnie zrobiony gearbox?

Posted

sorki jesli juz padlo takie pytanie ale nie moge znalesc. czy gearbox ak 74cymy bedzie pasowac do ak 47 cymy wydaje mi sie ze bebechy mają takie same ale wole sie upewnic dzięki i sorka

Przestrzegaj zasad ortograficznych /Antol