mils Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 zastanawiałem się gdzie wrzucić te zdjęcia. wybaczcie jeżeli są w złym miejscu. w każdym razie umieszczam je tutaj. to są zdjęcia kulek dołożonych to "taniej repliki" cymy (sig552 chyba). ja sobie podaruje komentarz ale czekam na wasze ;) Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Co tu komentować? Klasyczna amunicja dumdum, ręczna robota, precyzyjnie deformowane z dokładnością do 0,00001 milimetra, poprawiona balistyka... itd. Jednym słowem kulki HIend. :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Taka kulka w czasie lotu rozpada się na kilka mniejszych i jest większa szansa trafienie przeciwnika. Kolejna nowa, chińska technologia. Quote Link to post Share on other sites
gurek Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 ONE...ONE... PĄCZKUJĄ !!!!!! Quote Link to post Share on other sites
Szon Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Moim zdaniem to wyglądają jakby je ktoś wypiekał w piecu i za dużo drożdży dodał :-P Quote Link to post Share on other sites
SzU Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 (edited) Fakt... a one nie są przypadkiem do jedzenia? Edited February 1, 2007 by SzU Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 To jest chiński środek owadobójczy :lol: Quote Link to post Share on other sites
maGi Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Jak dla mnie bomba. One się mnożą przez podział. Płacisz za jedną kulkę po roku masz całą paczkę Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 hmm mi sie skojarzyły z popcornem , a wam? Quote Link to post Share on other sites
Taliban Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 To są takie nowoczesne możesz sobie wsadzić np. do nosa :D zadkać jedną dziurke dmuchnąć i wyleci :wink: :D ale po za tym to spoko są :-P Gwiazda nadziei niknie zawsze ostatnia. Quote Link to post Share on other sites
orcen Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Testował ktoś te kulki? Ile zacinek? Mniemam, że w preckach będzie to 1 zcinka/30000 kulek ? Quote Link to post Share on other sites
Zygfryd Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 A może to są te słynne STINGERY?? nareszcie są na rynku :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Equil Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 To już chyba lepiej naładować do maga grochu niż ultra-specjalistycznych żółtków ze skrzydełkami pęczniejących podczas lotu :wink: Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 To są kulki biodegradacyjne a'la M&M- rozpuszczają się w paczce, a nie w lesie :wink: . Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 To są kulki w formie bronii biologicznej. Wypada taka z lufy i wżera się w człwieka. Tu mamy okazy kulek po wejściu w konakt z ciałem ludzkim. Quote Link to post Share on other sites
guciekx Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 (edited) a według mnie jakiś chinol przyszedł nawalony do roboty nie wiedział co robił i je sobie żuł być może pożerał ale wątpie, raczej je wypluwał bo na zagryche sie nie nadawały Edited March 3, 2007 by guciekx Quote Link to post Share on other sites
LiuKas Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 co sie czepiacie, ich przeznaczenie to granaty, ja nie narzekam :-F ale poza tym, to bałbym się nawet je do "pompki" wsadzić... Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Taka rowerowa by chyba wytrzymała... :wink: A pompki typu silver banditos? Quote Link to post Share on other sites
augustox Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Dokładnie,wspaniałe aby je wykorzystać przy produkcji granatów :D Aczkolwiek czymś podobnym kiedyś strzelałem z m83(m4a1 allegro) i kulki leciały na jakieś 10m z wiatrem,tylko że moje były żółte ;D Quote Link to post Share on other sites
Jabol Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Czemu ten temat ma służyć? Tak się zastanawiam i przychodzi mi do głowy tylko jedno wytłumaczenie. By ponabijać sobie posty... Quote Link to post Share on other sites
QLIG Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Chińczyki się pomylili po prostu...Każdemu się zdarza...Mieli je włożyć do przesyłki dla TanieMilitaria.pl :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts