SterylizatorPL Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Dlatego jestem przeciwnikiem korzystania z VOXa w grach AS. Z nim zawsze jest kłopot, bo często włącza się kiedy nie powinien, a jak trzeba czasami nie załapuje. Ostatnio na Buranie3 cały czas na radiu słyszałem czyjeś ciężkie "sapanie". Lepiej mieć jakiś guziczek PTT lub radyjko pod ręką, żeby można było wciskać fabryczny guziczek. To na pewno nie wina mikrofonu, tylko złego ustawienia VOX (za czuły) i składając się do strzału miałeś mikrofon pewnie blisko repliki, czyli źródła dźwięku. Ogólnie mówiąc odradzam korzystanie z VOXa. Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 (edited) Radze poszperac na allegro za perelkami radiokomunikacyjnymi. Mi udalo sie kupic 2 zakresowa Motorole GP88s Za 150zl! Zakresy VHF:136-174MHz,UHF:403-470MHz , moc nadawania 5/1(VHF),4/1(UHF)W.. tylko ta waga, prawie pol kilograma :D Radyjko czysto odbiera walkie-talkie robotnikow z placu budowy kilometr dalej w centrum Wroclawia, gdy siedze zabunkrowany w ceglanym budynku. Mialem tez motorolke T5. Po kontakcie z tymi dwoma modelami moge smialo polecic srednia i wyzsza polke motoroli. Trzeba sie napracowac zeby je zepsuc a jakosc uzytkowania warta swojej ceny. Edited April 4, 2012 by Filq Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts