Giersu Posted July 14, 2002 Report Share Posted July 14, 2002 20 lipca, GWNh organizuje spotkanie- tym razem w Szczecinie (zawsze polskim). Wszystkich chętnych do wspólnego postrzelania Maniaków, serdecznie zapraszamy; ewentualnych zainteresowanych prosimy o info- albo tutaj, albo mailem, tudzież telefonicznie do mnie (Giersik). giersik@hot.pl 0501 774 507 Link to post Share on other sites
Wolf Posted July 15, 2002 Report Share Posted July 15, 2002 Mam jedno pytanko czy jest przewidziany jakis bardziej zorganizowany wyjazd z Poznania ? Link to post Share on other sites
Wit Posted July 15, 2002 Report Share Posted July 15, 2002 Jedziemy w dwa samochody, przewidujemy zrzutkę na paliwo. Łącznie jest zatem 8 wygodnych lub 10 niewygodnych miejsc. Link to post Share on other sites
Wit Posted July 21, 2002 Report Share Posted July 21, 2002 Szczecin "ostrzelany". Giersiku, wielkie dzięki za zorganizowanie wspaniałego spotkania, wynalezienie super terenu i za wszystko ogólnie.:)) Wszystkim uczestnikom dziękuję za wspaniałą zabawę - ślady po komarach stanowią bardzo miłą pamiątkę spotkania w Szczecinie - Policach. Jeszcze raz wielkie dzięki Giersik, Koledzy z Choszczna i Szczecina za wspaniały dzień. Pozdrawiam Wit _______________ HVO Link to post Share on other sites
Giersu Posted July 22, 2002 Author Report Share Posted July 22, 2002 Cóż, nie zdążyłem być pierwszy... :o) To ja dziękuję z całej siły wszystkim, którzy przybyli- bylo mi naprawdę miło Was gościć. Link to post Share on other sites
Recommended Posts