d2io83k Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) Witam! Mam pytanie co do Moskiewskiego sklepu, czy zamawiał ktoś u Nich już coś, jak przebiegła transakcja, w jaki sposób przesłano im pieniądze. Nic na forum o tym sklepie nie było. Pozdrawiam :) Edited January 27, 2010 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Zapewne dlatego, że nie sprzedają za granicę. Quote Link to post Share on other sites
d2io83k Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 Na wysłanego maila w sprawie kupna, przesyłki itp. dostałem następującą odpowiedź: Hello. The opportunity to buy from you is. As transfer will be carried out - while it is not known. Sonzspecosnashenie. Widać że angielski u Nich nie za bardzo ;) Quote Link to post Share on other sites
Potf0r Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Dostałeś odpowiedź? - ciesz się, gdy Kazik wysyłał do nich zapytanie - nie dostaliśmy żadnej. Ps. na maile u nich odpowiada Yoda. Quote Link to post Share on other sites
d2io83k Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 No dostałem dostałem ;) i to nawet kilka odpowiedzi, zadaje pytanie i na drugi dzień mam odpowiedź, oni mi napisali że wysłać pieniądze mam przez jakiś serwis którego nie znam i nie wiem jak z jego rzetelnością to odp. na pytanie kaj wysłać: On the account, ecash Nawet dobrze adresu nie napisali tylko samo ecash... Myślałem nad przesłaniem przez Western Union bardziej pewniejsza firma. Quote Link to post Share on other sites
d2io83k Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 Witam, Chyba wszystko jest na dobrej drodze do zakupu z tego sklepu ;) byle nie zapeszyć :) Opowiedz na mail o dokładnym poinformowaniu w jaki sposób wpłacić pieniądze: Hello. We accept and PayPal and other ways of payment. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts