0L0 Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 http://patrz.pl/?153711 W dzisiejszych Informacjach kieleckich TVP3 pojawiła się wzmianka o naszej dzisiejszej strzelance, podano też nieco informacji na temat samego Airsoftu... w sumie wyszło chyba nieźle ;) Link to post Share on other sites
Ozi Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Są niezłe akcje i w pigułce wszystkie ważne info. Całkiem dobre Link to post Share on other sites
szeregowy_miles Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 "jednak wyposażenie graczy jest o wiele tańsze" - no ja bym nie powiedział, że wyposażenie jest tańsze od "paintballowskiego" 8) A no i airsoft nie wymawia się airsoft tylko ersoft 8) (takie szczegóły) Link to post Share on other sites
berliners Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Naprawdę, aż miło jest oglądać, że o airsofcie wypowiadają się w takich "spotach" ludzie odpowiedzialni i znający temat (tak na pierwszy rzut oka :) ), a nie szczyle jakieś. Może właśnie przez takie wypowiedzi i reportaże uda się przełamać złą opinie o Airsofcie. Pozdrowienia dla was. Berliners. Link to post Share on other sites
Wolf Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Moze powoli cos sie ruszy w mediach, bo nadal przyjete jest ze PB to elitarny sport a w ASG bawia sie dzieci. Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Dobry kawał reporterskiej roboty. Ale nich następnym razem Jeziora nie pokazują w telewizji bo sie dzieci bedą baly spać :wink: Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 19, 2007 Author Report Share Posted March 19, 2007 Ale nich następnym razem Jeziora nie pokazują w telewizji bo sie dzieci bedą baly spać To nie Jezior ;) to jego brat, Fasol :mrgreen: Link to post Share on other sites
PAT_Jezior Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Ja to nie wiem jak to możliwe, że nas wszyscy mylą :D Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 (edited) A bo macie Jezior to samo nazwisko i tyle. Przypomnij sobie "Demony Wojny wg Goi" Edited March 20, 2007 by Arthur Currie Link to post Share on other sites
woytek Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Filmik fajny. TVP3 sie wykazało, pomijając drobne błędy. Wyszło nawet lepiej, niz ich reportarz ze Skwierzyny, a szkoda, bo w Skwierzynie byłem i bawiłem się przednio i było mnogo ludziów - ok. 120 osobów. Link to post Share on other sites
Recommended Posts