PrezesOi Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 (edited) Nie zauważyłem, aby ktoś tutaj dostrzegł ten mod do BF2. Szczerze polecam, jedyny mod w którym z dobrym teamem można liczyć na sensowną taktyczną rozrywke. Jeżeli miałbym określić do czego to jest podobne, to raczej do OFP niż do BF2. Sporo polskich graczy poprzednich części BF, America's Army grywa w tą grę. Strona domowa moda: http://realitymod.com/downloads.html Parę filmików: Edited March 19, 2007 by PrezesOi Quote Link to post Share on other sites
kalach Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Wydaję się konkretny :) Quote Link to post Share on other sites
MichelCat Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Pogrywam w niego - świetny mod! Point of existance 2 troche mnie raził niemieckim sprzętem, a nie lubię bazować wyłącznie na G36. Tutaj jest inaczej Quote Link to post Share on other sites
aNaRkI Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Również pykam i polecam wszytkim którym marzyło się troche realizmu w bf'ie. Quote Link to post Share on other sites
boron Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 HeHe PrezesOi zaszłem tu przez twój link na battlefield.pl ;) NO mod mnie wciągnął jak bagno, w zwyklego BF2 nie gram od premiery PR 0.5. Jak pierwszy raz włączyłem moda, realistyka dosłownie wcisnęła mnie w fotel (-; PS. Chciałem właśnie pyknąć, ale przy logowaniu mam komunikat "Server Refused Connection", jakaś awaria u EA? ... Quote Link to post Share on other sites
PrezesOi Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 W niedziele serwery kont EA miałyjakieś problemy. Quote Link to post Share on other sites
Dzidzia35869 Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Najpierw czytaj potem pisz... CHEMIK Quote Link to post Share on other sites
Spajda Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 To najlepszy wg mnie mod do BF2 :) Co prawda super realnej gry nie da się zrobić, ale programiści moda całkiem sprytnie omijają fizykę gry by granie stawało się bardziej realne :) Szczerze zachęcam do tego moda !! Quote Link to post Share on other sites
k_p Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Gram i polecam, sensownie pomyślany gameplay i w miarę realistyczne strzelanie tworzy naprawdę niesamowity klimat. I ten dźwięk nadlatującego a10 :D Trzeba jeszcze dodać, że w drodze jest polska frakcja 8) Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Teraz pytanie od totalniego laika w dziedzinie gier sieciowych: Czy jeśli mam pożyczoną płytę której cdkey używany jest już przez kumpla, a sam mam jakiegoś z neta, to czy da radę pograć i jak? Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 yyy cd-kay'e z netu mają to do siebie, że nie są podane przez EA, więc chyba nie pograsz ;) Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 O to mi chodziło, dzięki. Quote Link to post Share on other sites
brok Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=YCiUPfEHXxE Nie wiem czy to ten sam mod, ale chyba nie. Swoją drogą ciekawy. Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 No chyba jednak ten sam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts